Mega-reduceri de Ziua Nationala la Magazinul de Brazi



Pe platforma online www.magazinuldebrazi.ro, destinata comercializarii de pomi si accesorii de Craciun, veti gasi o oferta la fel de stufoasa ca brazii nostri, si unde mai pui ca e si redusa toata ziua! SI nu uitati, livrarea este gratuita. Nu trebuie sa va deplasati, cadoul dumneavoastra este la un click distanta.

Platforma online, www.magazinuldebrazi.ro, destinată comercializării de pomi şi accesorii de Crăciun a fost lansată la data de 1 noiembrie 2009 şi se bucura deja de notorietate pe piaţa naţională.
Oferta companiei din acest an cuprinde pomi de Crăciun tăiaţi (de la 0.8 m la 12 m) sau cu rădăcină (de la 0,6 m la 7 m), precum şi decoratiuni lucrate manual. Totodată, în fiecare zi profitaţi de oferta Magazinului e Brazi : reducere de 10% la produsul zilei.

Brazii pe care îi oferim sunt de cea mai bună calitate, bogaţi, sănătoşi şi foarte frumoşi, plantaţi şi crescuţi special pentru această destinaţie, într-un mediu controlat, pentru a ajunge la o calitate excelentă. Astfel, vă puteţi bucura de brad prin mirosul său natural, specific atmosferei sărbătorilor de iarnă, dar şi prin forma piramidală regulată, încărcată în mod uniform cu crengi bogate , ce aduce aminte de brazii pe care îi regăsim în filmele cu temă de Crăciun.

Magazinuldebrazi.ro se adresează companiilor, instituţiilor şi persoanelor fizice care doresc să aducă atmosfera de sărbătoare în birourile, sălile de conferinţe, clădirile sau căminele lor.

 

Va asteptam cu drag!

www.magazinuldebrazi.ro

brazi de craciun