Accesorii Populare Pentru Patuturi Copii



In continuare, vom prezenta unele dintre cele mai populare accesorii care sunt create pentru a linisti un copil mic.

 

Emitatoare sunete calmante




Un produs aflat intotdeauna in topul celor mai populare accesorii pentru patuturile celor mici, emitatorul de sunete calmante este preferat de catre bebelusi pentru ca emite sunete precum sunetul oceanului, ciripitul pasarelelor, susurul paraului sau bataile inimii mamei, cu care cei mici fusesera obisnuiti cat timp au stat in uterul acesteia. Emitatoarele de sunete calmante sunt folosite atat la scara industriala, in spitale de copii si clinici, cat si de catre persoane fizice, putandu-se programa sa inceapa sa o anumita ora si/sau sa se termine dupa un anumit interval de cand pornesc.

Cumpara patuturi din lemn pe http://www.nichiduta.ro/categoria-4/masa-si-odihna/subcategoria-25/patuturi-din-lemn/p1/

 

Carusele muzicale




Un carusel muzical este un produs ce se plaseaza deasupra patutului copilului si il linisteste pe acesta, cantandu-i melodii lente. Melodiile si miscarea figurinelor confera copilului o stare de liniste, care duce la un somn profund. Figurinele unui carusel pot fi realizate din plastic sau din plus moale, si sunt colorate in culori vii, care incanta ochii copilasului. Un carusel muzical dezvolta abilitatile auditive ale copilului, dar si cele vizuale, nu necesita baterii, este prevazut cu un sistem de prindere si pe partea laterala a patutului si se poate folosi din primele zile de viata pana cand nu mai doreste copilul.

 

Jucarii de plus




Jucariile de plus nu sunt recomandate a fi tinute in patutul copilului cand acesta merge la culcare, insa ceea ce recomandam noi este sa atarnati o jucarie de plus sau mai multe deasupra patutului, exact in acelasi loc in care ati atarna un carusel muzical. Singura diferenta dintre jucariile de plus si caruselele muzicale este ca jucariile de plus nu scot sunete, ca un carusel. Jucariile de plus pot reprezenta absolut orice va imaginati, de la fluturasi si iepurasi pana la lei, zane si printi, stimuleaza simtul vizual si se pot prinde usor de partea superioara a patutului, sau de o laterala a sa, dar si de caruciorul celui mic, fiind perfecte pentru acele momente in care parintii ii scot pe cei mici la plimbare.

patuturi patuturi copii ieftine pat copii pat nichiduta pat ieftin