MediHelp International si BUPA le aduc romanilor ingrijire medicala la standarde europene



Cei care aleg pachetele de sanatate oferite de MediHelp au libertatea de a vedea orice medic doresc, orice clinica sau spital, de stat sau private, din Europa. Nu sunt restrictionati la o retea de clinici alese de compania de asigurari. Pur si simplu merg, primesc serviciul medical, platesc pentru acesta si apoi banii le sunt rambursati de catre Bupa.

Cei care vor insa sa mearga la o clinica si sa nu fie nevoiti sa plateasca serviciile primite pot face linistiti acest lucru in reteaua MediHelp de clinici si spitale private. Acest sistem de plata directa de catre compania de asigurari este disponibil în toate cele trei tari, oricarui asigurat, iar din retea fac parte clinici de renume.

Asta insa nu este tot. Consultantii MediHelp te ajuta sa alegi cel mai bun plan de sanatate pentru tine si familia ta, astfel incat sa fii sigur ca nevoile iti sunt acoperite iar pretul platit este rezonabil. Te ajutam si cu rambursarea banilor de catre Bupa iar in cazul unei spitalizãri MediHelp coordoneaza totul, de la gasirea celui mai potrivit spital si facilitarea internarii, pana la  recuperarea completa.

Zahal Levy, Presedintele MediHelp International a declarat: “Acest parteneriat este o premiera in Europa de Est. Suntem singura companie care ofera serviciile Bupa in toate cele trei tari. Asigurarile de sanatate Bupa sunt deosebite, mai ales pe piata romaneasca, si asta pentru ca membrii nostri pot alege sa se trateze oriunde în Europa.” 

 

 

Note pentru redactori:

MediHelp International reprezinta mai multe companii de asigurari medicale internationale de top si este prezenta pe piata din Romania inca din 1999. Rata de loialitate a portofoliului este de 90% datorita serviciilor de calitate exceptionala ai punerea clienţilor pe primul plan.

Bupa International este una dintre cele mai mari companii de asigurari medicale din lume, cu peste 800 000 de clienÅ£i în 190 de tari.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati MediHelp International.

www.medihelp-assistance.com

office@medihelp.ro

asigurari international medical romani sanatate