MediHelp International se extinde in Moldova in 2011



MediHelp International, cel mai mare broker din Europa Centrala si de Est, specializat in asigurari medicale internationale, face primii pasi pentru a intra pe piata din Moldova in 2011.


Cu peste 10 ani de experienta in Romania, Ungaria si Bulgaria, MediHelp International priveste acest lucru ca un pas natural de crestere organica.


„Moldova este urmatoarea miscare logica pentru noi. In 2010 ne-am consolidat pozitia ca lideri in furnizarea de solutii de asigurare de sanatate internationale pentru expatriati si pentru managementul local in tarile in care suntem deja prezenti. Avem un portofoliu important de clienti si am reusit sa incheiem deasemenea un numar de parteneriate strategice care ne permite sa le oferim acestora cele mai bune soltii pentru nevoile lor. 


Moldova este o piata aflata la inceput si studiile noastre de piata ne spun ca trebuie sa fim aici inca de la inceput, pentru a ne putea asigura o pozitie de lider. In momentul de fata cautam cel mai potrivit produs si strategia de piata potrivita pentru a incepe operatiunile in forta. Suntem foarte increzatori in proiectul nostru privind Moldova.’’, a declarat Zahal Levy, presedintele MediHelp International.


Note editori:


MediHelp International reprezinta mai multe companii de asigurari medicale internationale de top si este prezentã pe piatÅ£a din Romania inca din 1999. Rata de loialitate a portofoliului este de 90% datorita serviciilor de calitate exceptionala si punerea clientilor pe primul plan.


Cei care aleg pachetele de sanatate oferite de MediHelp au libertatea de a vedea orice medic doresc, in orice clinica sau spital, de stat sau private, din Europa.


Pentru mai multe informatii, persoana de contact este Alexandra Din, Customer Service Officer, tel: +4 021 222 05 93,  www.medihelp-assistance.com

asigurari moldova asigurari medicale privat asigurari 2011 asigurari internationale medihelp international