MediaFactory a dezvoltat noul brand de produs al Zeelandia: Franzela familiei.



Toamna anului 2011 a adus pentru Zeelandia implementarea unei noi strategii de produs: crearea Franzelei Familiei.

 

Media Factory a primit sarcina de a dezvolta noul brand de produs. Analiza centrata pe produs, grupuri tinta si piata a relevat cele doua componente principale pe care trebuia construit noul design de ambalaj: personalitate si emotie. Astfel, prin alchimia imbinarii celor doua elemente am definit un brand ce are de spus o poveste delicioasa si creativa pentru fiecare membru al familiei: mama primeste painea Silueta, pentru a insoti in mod delicios mesele dietetice, tatal primeste un cadou satios si gustos pentru toate mesele, iar copiii pot degusta zi de zi painea ce-i va creste mari si pe care o pot asorta perfect cu dulceata preferata.

Povestea creativa a deliciilor cu si pe paine este transpusa intr-un mod vesel, casnic, atragator si plin de culoare, evidentiind produsul si crescandu-i memorabilitatea in zona afectiva.

 

Royal Zeelandia Group este o companie internationala infiintata in anul 1900 de catre H. J. Doeleman, cu operaţiuni comerciale in peste 70 de tari de pe 4 continente. Zeelandia Romania este producator de ingrediente pentru brutarii, cofetarii, patiserii si este prezenta pe piata din Romania inca din anul 1998, cand Grupul Zeelandia a preluat compania poloneza Superbake, inclusiv filiala din Romania.      

Media Factory este o companie romaneasca ce actioneaza in domeniile brandingului, designului interactiv si consultantei strategice in comunicare, cu centrul in Iasi.Suntem o echipa de 15 specialisti focusati pe branding, strategie de comuncare, design si solutii web complexe. Printre clientii Media Factory se numara E.ON Moldova, Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Zeelandia, Lisca , Cramele Halewood, Sapte Spice parte a grupului Vel Pitar  , Elsaco, Antibiotice Iasi, Future Group Israel - Green Park, Radio Iasi, ATOP Romania, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Cotidianul Iasi Plus, Grupul Racova (VIO – Ilvas), Remar Pascani, Ermes Holding ( Era Shopping Park Iasi), Omilos Group (Era Shopping Park Oradea), Fiterman Pharma, Facos, Bunna Lactate si multi altii.

 

Franzela Familiei Zeelandia Romania brand de produs Media Factory design your future