Materialele Utilizate La Fabricarea Plaselor De Tantari



Pentru a cumpara cel mai bun unui sistem de plase tantari pentru locuinta dumneavoastra va trebui sa detineti cat mai multe informatii despre acest produs, precum si despre optiunile disponibile pe piata. In primul rand, trebuie sa stiti ca aceste plase de tantari sunt proiectate pentru a fi instalate pe orice tip de tamplarie, nu conteaza daca vorbim de ferestre din lemn, aluminiu sau PVC. Mai mult, aceste plase de tantari se instaleaza destul de repede si montajul se realizeaza, de obicei, in exteriorul ferestrei sau a usii, motiv pentru care nu va va incomoda la deschidere. Pentru a instala plasele de tantari nu va fi nevoie de realizarea unor modificari semnificative ale peretului in care este incastrata fereastra, de obicei, fiind necesara doar montarea balamalelor care vor asigura o manevrare usoara a acestor plase de tantari.

 

In al doilea rand, la alegerea sistemului de plase tantari destinat locuintei dumneavoastra va trebui sa verificati calitatea materialelor din care aceste produse sunt confectionate. Este bine de stiut ca plasele de tantari sunt fabricate utilizand o tehnologie destul de complexa care asigura un grad ridicat de rezistenta impotriva actiunii factorilor externi, dar si o excelenta protectie impotriva tantarilor si a celorlalte insecte. De obicei, o plasa de tantari este alcatuita dintr-un cadru si plasa propriu-zisa. Cadrul plasei de tantari este confectionat din aluminiu vopsit, de obicei, in culoarea alba, dar clientul are posibilitatea sa aleaga nuanta dorita care se potriveste mai bine stilului arhitectural al cladirii. In plus, acest cadru este supus unui proces avansat de vopsire care se realizeaza in interiorul unor cuptoare speciale pentru a-i creste rezistenta la coroziune.

 

Referitor la plasa propriu-zisa a acestor sisteme de plase tantari trebuie mentionat faptul ca poate fi confectionata din fibra de carbon sau din sticla. De obicei, aceasta plasa are culoarea gri pentru a nu se observa foarte bine particulele de praf depuse. Potrivit specialistilor in domeniu, aceasta sita distorsioneaza pana la 10% mediul exterior facandu-l mai intunecat insa nu reduce semnificativ vizibilitatea spre exterior.

 

Ceea ce trebuie sa mai stiti despre aceste plase de tantari ( http://www.scharx.ro/plaseantiinsectefixe.html ) este faptul ca ele pot fi instalate atat odata cu tamplaria, cat si ulterior montarii acesteia. Majoritatea specialistilor cu experienta in domeniu considera prielnica instalarea acestor plase de tantari, mai ales in martie cand temperaturile sunt mai ridicate si aparitia tantarilor devine iminenta. Examinand cu atentie toate ofertele existente si luand in considerare si raportul pret-calitatea veti putea alege cel mai potrivit tip de plasa tantari pentru locuinta dumneavoastra.

plase plase insecte plase tantari plase anti insecte plase anti tantari