Masinile Tesla accesibile acum in Romania

Totusi, in Romania acestea nu au fost accesibile pana la venirea Teslounge. Oricine poate veni acum in acest showroom Tesla Romania pentru a afla totul despre tehnologia folosita si despre performantele modelelor Tesla.

Pentru persoanele juridice exista mai multe solutii de finantare pentru achizitionarea masinilor preferate, iar printre acestea putem aminti de doua tipuri de leasing, cel operational si cel financiar. Ambele variante sunt avantajoase, iar cel operational ofera clientului posibilitatea de a folosi un autoturism pe o anumita perioada de timp, dupa preferinte. Prin intermediul Teslounge Bucuresti, oricine poate avea acces la solutii ce se dovedesc a fi ideale.

Un alt aspect important este reprezentata de eligibilitatea in programul Rabla Plus. Astfel, toate modelele disponibile la Teslounge pot beneficia de subventia oferita de stat in valoare de 45.000 de lei dedicata autoturismelor electrice noi. Mai mult, acestea sunt eligibile si proiectului Rabla Clasic, in valoare de 7.500 de lei, ceea ce presupune ca oricine are ocazia de a se bucura de un discount de generos de peste 10.000 de euro. Totodata, clientii au parte de sprijin deplin in vederea pregatirii dosarelor necesare, astfel incat intregul proces sa fie simplificat pe cat de mult posibil.

Teslounge dispune de o experienta bogata si ofera asistenta completa pe toata durata procesului de achizitionare a unui autoturism Tesla. In plus, serviciile oferite sunt complete si includ, de la test drive, pana la prezentarea tuturor tehnologiilor folosite de gigantul american, echipamentele optionale, optiuni de finantare si nu numai.

Cu totii stim ca procesul de achizitionare a unui autoturism nu este chiar cea mai simpla sarcina, dar nu si la Teslounge intrucat aici oricine se bucura de sprijin deplin. Nu ai nici cea mai mica grija nici din punctul de vedere al mentenantei, pentru ca echipa Teslounge se ocupa de absolut toate detaliile, iar orice posibila problema se remediaza in scurt timp.

Unul dintre motivele pentru care autoturismele Tesla sunt atat de populare este datorita sigurantei lor. Acestea fac ca orice drum parcurs cu masina sa fie mai putin riscant si incorporeaza fel si fel de tehnologii care vin in sprijinul soferilor. Protectia la impact frontal si lateral este un plus, la fel si riscul de rasturnare care este foarte scazut datorita setului de baterii ce se monteaza sub masina si asigura un centru de greutate coborat.

Arhitectura oricarui autoturism Tesla este exclusiv electrica, fiind special proiectata pentru a garanta protectie maxima la orice impact, indiferent de directie. Toate masinile sunt o adevarata placere la condus si datorita sistemelor incorporate, incepand de la navigarea in regim de pilot automat care ofera asistenta activa de la intrarea si pana la iesirea de pe orice autostrada. Pentru mai mult confort, masina Tesla poate fi chemata in locul indicat, iar parcarea automata vine ca un bonus pentru multi, aceasta sarcina fiind simplificata prin automatizare. Mai mult, schimbarea automata a benzilor devine mai sigura de acum inainte si face ca orice drum parcurs sa fie o adevarata placere.

Vino in singurul showroom Tesla din Romania la Teslounge si poti testa fiecare autoturism din portofoliul gigantului american. Intra in cursa electrificarii si alege varianta care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Stii deja ca aici te asteapta cele mai avantajoase solutii de finantare, trebuie doar sa te orientezi catre cea pe care o consideri potrivita pentru tine.