Cum sa alegi firma de inchirieri auto potrivita

Cu atat de multe firme de rent a car in Romania, alegerea firmei de inchirieri auto este un lucru greu dar care este mai usor de facut daca vei citii articolul de mai jos. Firmele de rent a car au diverse servicii si masini din care sa alegi.    

Expert auto rental este specializata in oferirea de servicii de inchirieri auto in Timisoara cu o gama completa de masini de inchiriat in diverse clase - economy, autoutilitare si remorci. Aceste masini sunt ideale pentru calatorii diverse si tripuri.    Iata cateva lucruri de care sa ti cont cand alegi firma de rent a car.   

 Comparați prețurile - Diferența dintre tarifele zilnice va varia în funcție de durata de închiriere, de ziua săptămânii și de sezonalitate.    

2) Nou = scumpe - companiile care oferă mașini de ultimă generație percepe o primă pentru aceasta. În funcție de nevoile dvs., un vehicul care nu este atât de nou va face același loc de muncă uneori la jumătate din preț.   

 3) Dimensiune Probleme - Verificați dacă vehiculul pe care îl angajați va satisface nevoile dvs. Nu e bine dacă nu îți poți instala toate bagajele.    

4) Asigurarea este întotdeauna o idee bună - Cele mai multe companii includ asigurarea standard pe tarifele lor regulate, cu un excedent de la 500 la 5000 dolari. Pentru o taxă suplimentară, puteți reduce acest exces la o fracțiune din acest preț.   

 5) Cât de departe te duci? - Unele companii oferă două rate diferite atunci când angajează, una cu kilometri nelimitate, ceea ce înseamnă că puteți călători liber fără să vă faceți griji cu privire la costul suplimentar și cealaltă opțiune pe care o veți plăti pentru km-urile pe care le călătoriți. În mod normal, atunci când plătiți pentru kilometri în plus, tarifele zilnice vor fi mult mai ieftine decât opțiunea nelimitată.    

Expert auto rental este o firma de rent a car din Timisoara. profesionala cu gama completa de masini de inchiriat fiabile.

6) Drivere suplimentare - Unele companii de autoturisme de închiriere pot sau nu pot percepe taxe pentru conducătorii auto suplimentari.    Închirierea unei mașini poate face o diferență enormă în orice vacanță, permițându-vă să părăsiți zona stațiunii pentru cumpărături și vizitarea obiectivelor turistice ori de câte ori doriți, oriunde doriți, fără a se baza pe transportul public. 

Alegerea mașinii potrivite pentru grupul dvs. vă va maximiza distracția și vă va minimiza costurile.   

 PASUL 1  Numărați numărul total de persoane pe care le puteți transporta. Dacă vizitați familia sau prietenii, vă recomandăm să mergeți împreună la mese sau activități. Scaunele din spate și scaunele din spate în unele vehicule sunt bine pentru copii mici, dar nu se simt confortabil pentru adulți. Alegeți un vehicul care oferă scaune confortabile pentru toată lumea.    

PASUL 2  Strângeți tot ceea ce intenționați să faceți, de la valize la plăci de surf. Site-urile de autoturisme de închiriere enumeră, în general, numărul de pungi de dimensiuni medii pe care le poate gestiona fiecare mașină, dar nu reprezintă pentru elementele supradimensionate sau în mod ciudat. Utilizați Internetul pentru a cerceta capacitatea totală de încărcare de care aveți nevoie pentru elementele pe care le veți lua și pentru a vă măsura mormanul pentru a vă asigura că se va potrivi. 

   Citiți descrierile vehiculului pe mai multe site-uri ale agențiilor de închiriere. Unele agenții oferă în vehiculele lor caracteristici suplimentare, cum ar fi playere DVD și sisteme GPS, deși puteți plăti o primă. În Statele Unite, sistemele de climatizare și transmisiile automate sunt standard, în timp ce puteți plăti în plus pentru aceste articole în alte țări. Aflați dacă compania dvs. de asigurare auto sau de credit acoperă asigurarea de închiriere, care este în general un add-on scump.  

Daca esti in Hunedoara si cauti o masina firma noastra de inchirieri auto Deva este la dispozitia ta.

  PASUL 5  Comparați mai multe agenții de închiriere și locații pentru a găsi cel mai bun preț. Vizitați agregatorii online pentru a verifica prețurile la mai multe agenții. În cadrul aceleiași companii, locațiile de închiriere a aeroportului costă adesea mai mult decât sucursalele din apropiere. Dacă alegeți să închiriați într-o locație non-aeroport, asigurați-vă că pentru a lua în considerare costul de transport la și de la facilitatea. Așteptați să plătiți suplimentar dacă sunteți sub 25 de ani. Luați în considerare taxele, comisioanele și suprataxele atunci când faceți comparația.    

PASUL 6  Verificați bine mașina înainte de a vă deplasa. Efectuați o inspecție pe jos pentru a căuta daune vizibile și observați orice probleme legate de contract. Asigurați-vă că farurile, geamurile și servodirecția funcționează corect și notați amplasarea și funcționarea rezervorului de gaz. Nu acceptați o mașină care vă face să vă simțiți inconfortabil în vreun fel

Rent a car Timisoara - Expert Auto Rental SRL

Rent a car Timisoara - Expert Auto Rental SRL

rent a car timisoara deva hunedoara masina inchirieri auto