Marţi, 13 decembrie 2011 ora 21:10, spiritual, fiecare dintre noi a cucerit Polul Sud! Prin Coc



„Trăim un moment memorabil  şi avem un motiv de caldă emoţie de bucurie pentru fiecare român. În fapt, proiectul România - Polul Sud 2011 reprezintă o dovadă a potenţialului uman. Nu doar a potenţialului individual, ci lucrând în echipă.

Este cunoscut faptul că ETA2U sprijină performanţa şi că în ultimii ani a fost un partener constant al lui Coco Galescu.

Era firesc să ne alăturăm acestui proiect şi să devenim sponsor principal al lui Coco Galescu, să facem parte din ECHIPĂ.

Prin victoria în premieră românească a lui Coco avem un exemplu viu al forţei spiritului uman, al valorii cooperării, un plus de încredere privind spre viitor şi bucuria caldă a unei reuşite în prag de Sărbători.” afirmă cu sinceritate Directorul Executiv al Eta2u Dl. Stelian Câmpianu.

 

Recitind jurnalul lui Coco găzduit pe site-ul http://www.eta2u.ro/cocogalescu-Romania-Polul-Sud-2011/ rememorăm traseul şi dificultăţile întâmpinate de exploratori: confiscarea alimentelor în aeroportul din Santiago de Chile, starea de sănătate precară a unui membru al echipei, frigul pătrunzător la temperaturi sub  - 35° Celsius, depărtarea de casă şi de oamenii dragi... Toate acestea au fost obstacole depăşite cu optimism şi hotărâre şi reprezintă izbânda omului asupra naturii .

Acum, în timp ce drapelul României flutură la Polul Sud, Sărbătorile sfârşitului de an 2011 sunt cu atât mai speciale. Putem afirma cu mândrie că stăm la aceeaşi masă cu ţări precum Norvegia, Italia, Germania sau SUA, că demnitatea fiecărui român şi-a găsit împlinirea şi că am cinstit cum se cuvine aniversarea celor 100 de ani de la reuşita lui Amundsen.

Îi aşteptam pe Coco şi Romeo cu drag să sărbătorim împreună acest Crăciun acasă.

Eta2u îl va însoţi în continuare pe Coco pe drumul său: „voi povesti la cald ce-am făcut la rece! O să colind mult prin şcoli, să spun copiilor. Abia atunci se termină expediţia, când scopul ei se împlineşte şi dai mai departe.”

 

ETA2U, ca leader de piaţă în furnizarea de echipamente şi tehnologii avansate şi principalul  integrator de soluţii, sisteme şi servicii IT  din zona de  vest şi centrul României, este un susţinător constant în diferite domenii din educaţie şi  sport. 

 

ETA2U Polul Sud Coco Galescu Romeo Dunca