StradaIT te invita sa te muti pe strada tehnologiei

StradaIT devine cel mai bun loc in care sa te muti in luna cadourilor, incepand cu proaspat trecutul Black Friday si continuand cu alte oferte speciale, potrivite pentru suprizele placute de sub brad.



Gadgeturile raman si in acest an un punct forte pe lista de cumparaturi pentru cadourile de Craciun. Fie ca este vorba de cele mai noi modele de smartphone-uri, fie ca sunt cautate cele mai bune promotii de aparate foto, toate privirile sunt indreptate si in acest sfarsit de an catre tehnologie.



Un loc in care sa gasesti tot ce iti doresti, de la smartphone-uri, tablete si laptopuri la televizoare 3D, imprimante, GPS-uri sau adaptoare wireless, este locul ideal pentru a economisi timp, pentru a putea compara si alege nu doar un produs, ci o lista de produse dorite de persoanele dragi si, de ce nu, pentru a-ti putea face si tie cadourile pe care ti le doresti de atata timp.



StradaIT iti ofera toate acestea si chiar mai mult: invitatia de a fi co-locatar cu tehnologia moderna. Asa cum pe marile bulevarde Europene gasesti cele mai renumite branduri de moda sau in centrele istorice ale capitalelor gasesti cele mai populare baruri si cafenele, pe StradaIT, singura strada de acest fel din spatiul virtual romanesc gasesti vedetele acestui sfarsit de an din domeniul IT&C. Pentru a fi la curent cu tot ce misca pe aceasta strada, nu trebuie decat sa te inscrii la newsletter sau sa dai un like paginii de Facebook.



Spatiul locativ de pe StradaIT este nelimitat astfel ca, daca sunt produse pe care nu le-ai gasit mutate deja aici, ne poti anunta iar specialistii nostri le vor cauta, le vor gasi si vor incerca sa le convinga sa se mute si sa-ti fie vecine, chiar de apartament.



StradaIT le ofera clientilor suportul in a alege din numeroasele produse aflate in stoc, dar si suportul de a gasi si achizitiona produse noi lansate pe piata sau modele care nu au fost sau nu mai sunt pe piata din Romania astfel incat fiecare client sa aiba acel produs pe care si-l doreste cu adevarat.



Strada IT si-a propus sa isi suprinda “vecinii” cu oferte de top si preturi excelente. Esti invitat sa faci o vizita si, de ce nu, sa iti gasesti propriul tau loc aici.



Powered by SEOmonitor