Smart ID Romania lanseaza Symbol TC70, cea mai noua generatie de computere mobile robuste cu Android

Bucuresti 22 octombrie 2014. Smart ID Romania, specialistul in solutii pentru mobilitate enterprize lanseaza in Romania Symbol TC70, cea mai noua generatie de computere mobile robuste cu Android OSP (Android Open Source Project) versiunea 4.4.2, parte din generatia KitKat de sisteme de operare (SO). Symbol TC70 include cea mai avansata tehnologie de captura de date, cu un motor de scanare mai rapid cu 40% decat predecesorii lui, cu o raza de scanare cu 50% mai mare, un ecran de 4.7 inch Corning Gorilla Glass 2 de mare rezolutie, rezistenta clasa IP67 si un procesor Qualcomm Snapdragon 8060 de 1.7 GHZ.







Symbol TC70 face parte din generatia de computere mobile (TC55, MC40) dezvoltate special pentru a aduce in mediul enterprize designul si flexibilitatea technologiilor smartphone - cu care angajatii sunt deja obisnuiti de acasa - impachetate cu mai multa robustete si functionalitati specifice mediului de business. Symbol TC70 este varf de tehnologie, fiind pregatit sa faca fata oricaror evolutii tehnologice viitoare.



Special conceput pentru manageri si personalul din vanzari sau coordonatori din logistica, productie, mentenanta sau active fixe, Symbol TC55 include toate functionalitatile necesare pentru a fi folosit in aplicatii pentru managementul activelor, mentenanta echipamentelor din productie, gestionarea task-urilor, managementul furnizorilor sau management date si informatii produse. In retail, Symbol TC70 este ideal pentru aplicatiile de verificare si audit al preturilor, comparatie produse, management cupoane, transferuri de stocuri, cercetare de piata si merchandising, aplicatii pentru loialitate, plati mobile, comunicatii de voce.



”Symbol TC70 este dezvoltat in special pentru angajatii care lucreaza in mediile intensive, acolo unde este necesar accesul in timp real la informatii critice de business si unde sarcinile de lucru necesita un timp de executie cat mai scurt. Smart ID Romania este specializata in implementarea de aplicatii pentru mobilitate si in automatizari industriale, productie si logistica, acestea fiind printre industriile care genereaza cca 40% din business-ul nostru. Symbol TC70 este unul dintre putinele branduri pregatite pentru a face fata oricaror evolutii tehnologice. Acest lucru inseamna investii mai mici pentru clientii nostri dar si un cost total de detinere al echipamentelor mult mai mic decat la generatiile anterioare” declara Romeo Iacob, Managing Director Smart ID Romania.



Symbol TC70 vine echipat cu un motor de scanare din generatia de varf - un imager SE4750, cu toleranta mare la miscare si un sensor (megapixeli) care permite scanarea rapida a codurilor de bare 1D/2D, captura semnaturi, NFC (Near Field Communications), realizarea de fotografii de mare rezolutie si cautarea si editarea de documente A4, A5, legal si letter. Tehnologia permite scanarea mai multor coduri de bare in acelasi timp, scanarea direct in lumina soarelui iar in functie de marimea codului, permite scanarea la o distanta de pana la 81 cm. La toate aceste noutati putem adauga si o viteza cu 40% si o raza de scanare cu 50% mai mare decat la generatiile anterioare.



La capitolul robustete, Symbol TC70 impresioneaza la teste: sigilare conform IP67 (rezistenta la praf si umezeala), rezistenta la caderi de la 1.8 m pe ciment sau 2.4 m conform standardelor militare, rezistenta la cca 4000 de rostogoliri consecutive si imersiune in apa timp de 30 min etc.



In ceea ce priveste ecranul Corning Gorilla Glass 2, cu capacitate multi touch, dual mode, acesta poate fi folosit atat cu manusi, cu mana libera cat si cu stylus si se poate calibra singur in functie de modul in care este folosit.



Din punct de vedere conectivitate si comunicatii, Symbol TC70 este echipat cu WiFi, NFC si Bluethooth 4.0. Este perfect in medii cu zgomot mare, include un speaker de mare volum, pana la 108 dB (de patru ori mai mare ca volum decat cel mai puternic smartphone) si trei microfoane pentru un maxim de claritate a sunetului. De asemenea, Symbol TC70 este echipat cu Workforce Push Connect push-to-talk, o tehnologie Motorola Solutions care permite comunicarea cu echipamente multiple, aflate la distante mari, inclusiv cu alte computere care permit servicii de voce.



Despre Smart ID Romania



SmartID, este specialistul în soluții de mobilitate care integrează cele mai noi tehnologii în domeniul RFID, achiziții de date, coduri de bare cu aplicații software de business innovatoare.





Portofoliul de soluții SmartID este destinat în principal industriilor de logistică,curierat, retail, producție, utilități, sănătate, administrație publică și acoperă, pe lângă echipamente și accesorii hardware de la cei mai renumiți producători de tehnologie la nivel internațional în domeniul auto ID și aplicații software pentru trasabilitate produse, colectarea automata a datelor din masinile din productie, optimizarea și planificarea resurselor din productie, automatizarea activitatilor de inventariere, automatizarea proceselor de vânzări, automatizarea activitatilor de service pe teren, optimizarea și planificarea activitatilor de curierat(track & trace), inventarierea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventare, etichetare produse, controlul accesului etc.



Mai multe informatii referitoare la Symbol TC 55 puteti obtine la adresa de email Carmen.ureche@smartid.ro, tel.0725633767 si pe site-ul www.idmag.ro .



.

terminale mobile cititoare coduri de bare