Lyoness transformă Facebook într-un loc de joacă, prin „Coin Rush“

„Coin Rush“  ca vechiul Pacman

Principiul jocului „Coin Rush“ este foarte simplu de explicat. La fel ca în cazul prezenţei clasice din sălile de jocuri - Pacman – personajul îşi continuă aventura prin diferite medii, timp în care colectează obiecte şi în acelaşi timp fiind nevoit să se ferească de adversari şi diverse capcane. Jucătorul trebuie să adune cât mai multe monede, care sunt acumulate în contul de puncte şi Power-Ups şi care conferă abilităţi speciale personajului: posibilitatea de a trece prin pereţi, de a creşte viteza de deplasare sau chiar invulnerabilitatea. De asemenea, şi prietenii dumneavoastră de pe Facebook care participă la rândul lor la acest joc, vă sunt de ajutor. Aceştia sunt reprezentaţi sub formă de avataruri transparente pe suprafaţa de joc şi, dacă personalul ajunge deasupra acestora, devine invulnerabil la atacurile adversarilor.

Cine se fereşte cu succes de adversari şi colectează multe monede, are şanse mari să depăşească scorul record şi să câştige astfel unul dintre premiile acordate lunar. Mai mult decât atât, pe lângă beneficiul obţinut pe baza recordului lunar, va mai fi acordat un premiu suplimentar, contând în bunuri, câştigătorului extras din rândul tuturor participanţilor la concurs. Din categoria premiilor constând în bunuri, fac parte de exemplu un iPad, un iPhone sau un Wii U. La finalul perioadei de desfăşurare a concursului, în data de 30.09.2013, vor fi extrase la sorţi alte trei premii suplimentare: cupoane cadou pentru o excursie de cumpărături, cu destinaţie la alegere, în valoare de 2.000 euro, un TV LCD cu design special şi un MacBook Air. Jocul „Coin Rush“ vă poate creştele şansele de câştig şi în cadrul concursului Comoara cumpărăturilor Lyoness. Astfel, lunar pot fi câştigate până la patru chei suplimentare pentru vânătoarea de comori.
 
În contact permanent cu Lyoness, pe Facebook
Cu un sfert de milion de Like-uri acumulate până în prezent, Lyoness beneficiază deja de o comunitate numeroasă de fani pe Facebook. Pe lângă pagina de Facebook a Lyoness internaţional, compania beneficiază şi de Fanpages nationale, în peste 20 de ţări. Prin Facebook, membrii Lyoness pot comunica şi interacţiona direct cu echipa Lyoness. Suplimentar faţă de „Coin Rush“, fanii Lyoness au la dispoziţie numeroase informaţii, promoţii exclusive şi concursuri cu premii.

facebook lyoness concursuri cashback