Strada IT iti ofera livrare gratuita in Bucuresti

Strada IT este magazinul online IT&C care te ajuta sa gasesti orice produs IT&C oricat de „exotic” ar fi acesta. In plus, Strada IT iti ofera transport gratuit in Bucuresti pentru comenzi de minim 100 de lei.


Cand ai nevoie de un produs IT&C, tot ce iti mai trebuie este un magazin care poate sa ti-l ofere rapid si la un pret foarte bun. Strada IT te invita sa fii vecin de strada cu un centru specializat in care se comercializeaza aproape orice produs IT la care te poti gandi.


Strada IT este locul perfect in care sa gasesti cea mai buna geanta de laptop, un laptop sau o tableta extrem de performanta si cu specificatiile pe care le doresti, aparate foto-video si telefoane de ultima generatie, monitoare, retelistica si conectica, videoproiectoare, consumabile, servere sau produse software si gaming. Pentru o mare parte din produsele achizitionate vei beneficia si de transport gratuit oriunde in tara si poti sa fii sigur ca vei alege bine deoarece echipa Strada IT iti poate da sfaturi pretioase explicandu-ti pe indelete specificatiile fiecarui produs.
Sa cumperi cand esti pe StradaIT este foarte simplu. Indata ce ai ales produsul potrivit, il poti comanda si poti plati in siguranta cu cardul, numerar atunci cand primesti colectul, prin ordin de plata sau chiar in rate prin BRD Finance si Star BT, in momentul inregistrarii comenzii pe site. Cea mai mare parte a produselor de pe site este in stoc asa ca in maxim 72 de ore si chiar mai repede te vei putea bucura de ele.


Strada IT te asteapta cu oferte speciale, noutati de pe piata IT&C si produse specializate pe care nu le mai gasesti in alta parte, si orice produs comandat poate fi returnat in termen de 14 zile daca nu-ti place. De ce sa nu ai chiar chiar acum produsul pe care ti-l doresti? Intra pe www.stradait.ro pentru a ti-l comanda.


Despre StradaIT



Strada IT este unul din cele mai mari magazine online specializate in produse IT&C. Cu o echipa experimentata si fler in a gasi produse speciale la preturi foarte bune Strada IT este poate singurul specialist IT care iti sta oricand la dispozitie pentru a te ajuta sa iti comanzi produsele pe care le doresti si care ti se potrivesc.



Powered by SEO monitor