Mantis Romania participa la Conferinta ARILOG



Editia de anul acesta a conferintei  ARILOG  (www.arilog.ro) intitulata “Running Your Agile Supply Chain” s-a desfasurat  in intervalul 2 - 3 noiembrie la Bucuresti.

Tema principala a evenimentului din acest an “Running Your Agile Supply Chain”  s-a incadrat in tabloul situatiei economice actuale si  a scos in evidenta subiecte importante, cum ar fi optimizarea lantului de aprovizionare prin restructurarea proceselor de business si prin tinerea sub control a costurilor. Un alt subiect interesant abordat in cadrul conferintei s-a referit la adaptarea lantului de aprovizionare si a proceselor logistice pentru tranzactiile efectuate cu partenerii din Orientul Indepartat.

Peste 250 de vizitatori din toata tara au participat la diferitele discursuri si prezentari, dar si la standurile companiilor prezente la expozitie pentru a impartasi opiniile lor cu expertii din domeniu.

Mantis Romania a fost prezenta la eveniment si s-a implicat activ in cele mai importante forumuri de discutii.  Atat reprezentatii Mantis Romania, cat si invitatii de la Mantis International  au prezentat pe parcusul evenimentului  la standul companiei intreaga gama de solutii dedicate managementului lantului de aprovizionare.


WMS logistica supply chain aprovizionare