Magazinul de proiecte

P { margin-bottom: 0.08in; }A:link { }

Directiile pe care specialistii din echipa Magazinuldeproiecte.ro le urmeaza in realizarea unui proiect sunt suprafata, tipul de structura, numarul de camere, caracteristicile terenului si alte aspecte care sunt necesar de luat in seama pentru realizarea unui proiect complex si atestat conform legii.

Echipa companiei este completa si formata din specialisti in domeniul proiectarii de arhitectura, urbanism, inginerie structurala si instalatii termice, sanitare, electrice si de climatizare, portofoliul actual cuprinzand peste 300 de proiecte de case, blocuri, locuinte colective, pensiuni, hoteluri si hale industriale.

Pentru expertize tehnice si atestate conform legii, Magazinuldeproiecte.ro colaboreaza cu specialisti in domeniul contructiilor cu e experienta de peste 40 de ani in aceasta sfera de actiune. In plus, colectivul de proiectare este in masura sa elaboreze orice tip de proiect, cu grade de complexitate diferite si pentru functiuni sau suprafete diferite, datorita experientei vaste avute pana in present.

Datorita extinderii portofoliului si a proiectelor executate cu succes, Magazinul de proiecte si-a raspandit activitatea de excutie si in alte orase precum Brasov, Constanta, Iasi, Bacau, Constanta, Oradea, Timisoara, activitatea de proiectare ramanand insa in Bucuresti.

Pretul de constructie al unei case  variaza in functie de teren, de complexitate, de dificultatea si de gradul de personalizare al proiectului in sine, iar pentru proiectele din zonele rezidentiale cu caracter unitar, costurile proiectarii sunt mai reduse, datorita procesului de multiplicare, ceea ce constituie un avantaj fata de costurile unui proiect personalizat.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina web www.magazinuldeproiecte.ro