LunaHome.ro – magazin online de mobila si decoratiuni la preturi de outlet

Stim ca sunt sanse mari sa fii acasa, ca tot mai multi dintre noi, de altfel. Iar cand stai acasa, incepi sa observi din nou micile lucruri pe care doreai de mult sa le inlocuiesti. 

Lunahome.ro iti pune acum la dispozitie un magazin Home&Deco cu preturi surprinzatoare. Avem multe produse din colectii cu design modern, dar si piese clasice, pe care le poti asorta cu usurinta la elementele deja prezente in casa ta. 

Fie ca este vorba de mobila sau decoratiuni, ai incredere ca la Luna Home vei gasi ceea ce cauti. In plus, gama de accesorii pentru baie si casa va completa cu succes micul proiect de renovare pe care l-ai inceput. 

 

De ce sa ne alegi? 

Pentru ca am dus conceptul de OUTLET la un nou nivel. Ai acum acces la produse de calitate, semnate de branduri celebre, la preturi cu adevarat prietenoase cu bugetul tau. 

Luna Home iti vine in ajutor si atunci cand vrei sa faci un cadou. Prietenii care s-au mutat intr-o casa noua vor fi foarte incantati sa primeasca de la tine obiecte de decor speciale, pe care nu le vor gasi in toate locuintele pe care le viziteaza. Asta, pentru ca la noi stocurile de produse sunt reduse, vin din Germania, Olanda, Irlanda, Ungaria si Belgia, deci sunt sanse mici sa gasiti aceleasi obiecte in magazinele consacrate din tara noastra. 

 

Oferta promotionala

Pentru ca ne place sa iti fim aproape, echipa Lunahome.ro a lansat de curand aplicatia de cumparaturi pe care o poti gasi si descarca din Appstore si Googleplay. 

Cauta in aplicatie sau pe site-ul nostru produsele cu eticheta PRET OUTLET ca sa te bucuri de o experienta de shopping asa cum toate ar trebui sa fie!

 

Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem si sa legam impreuna o prietenie,

 pentru ca asta sunteti cu totii pentru noi: Prietenii Luna Home!

Magazin online mobila Luna home Decoratiuni Mobila Outlet