LORA canta alaturi de SENSOR in episodul 4 din JOY LA 9



Sunteti gata pentru un nou episod din JOY LA 9? Noi ne-am pregatit sa-i spunem bun venit LOREI, invitata baietilor de la SENSOR pentru episodul cu numarul 4. Joi 8 aprilie, de la ora 21:00 intra pe www.joyla9.ro pentru o noua sesiune live jamming cu multa voie buna.

Lora, pe numele sau adevarat Laura Petrescu canta de cand se stie. A colaborat cu foarte multe trupe si artisti live: Horia Brenciu, Puya, Keo, Mandinga, Sonic Flame, Guess Who si Wassabi. A scris foarte multe piese pentru trupa Mandinga, iar alaturi de Wassabi a cantat timp de patru ani. In prezent, Lora isi lanseaza o noua piesa alaturi de trupa Vank.

Daca ati ratat vreunul din episoadele JOY LA 9, va sfatuim sa nu va ingrijorati si sa intrati pe www.joyla9.ro unde aveti la dispozitie arhiva tuturor emisiunilor pe care le-am realizat pana acum.

--------------------------------------------------

JOY LA 9 este prima emisiune de divertisment produsa de catre StreamON TV si poate fi urmarita in fiecare zi de joi incepand cu ora 21:00 pe http://www.joyla9.ro. Acest nou proiect vine ca o provocare pentru artistii vocali sau instrumentisti din zone muzicale diferite, mergand de la pop la jazz, care isi vor dezlantui talentul si creativitatea intr-o sesiune de LIVE jamming cu trupa Sensor (Paul - clape si sintetizatoare, Sasha – clarinet, percutie si DJing ). Actul artistic se va naste spontan, fara nimic predefinit, fara partituri sau repetitii. JOY LA 9 este o emisiune interactiva, de acest aspect fiind responsabila prezentatoarea emisiunii, Ramona Naca. Ea interactioneaza LIVE cu spectatorii pe chat chiar in timpul emisiunii, iar la sfarsitul acesteia adreseaza protagonistilor intrebari din partea publicului.





Trupa Sensor – www.myspace.com/sensorevolution - a implinit de curand 11 ani de existenta. In show-urile lor au imbinat muzica, teatrul, pantomima si dansul, au prezentat abordari originale ale unor stiluri muzicale cum ar fi : drum and bass, hip-hop, jazz, funk sau latino si au impins limitele exprimarii artistice – de la folosirea propriului corp ca instrument muzical pana la instrumente clasice, voce, butoaie, sintetizatoare, si pick-up-uri. Sensor au publicat pana acum 4 albume si au castigat cateva premii importante. 



joy la 9 lora sensor StreamON live jamming