Invitatiile de nunta si botez ajung la tine simplu si rapid cu Memoires.ro

 Domeniul Memoires.ro este o platforma online de unde se pot initia comenzi in vederea obtinerii de invitatii de nunta sau botez in cel mai simplu mod posibil si in acelasi timp, cel mai sigur.

Inca din anul 2010, anul in care Memoires.ro intra in domeniul invitatiilor de nunta si botez, echipa si-a concentrat toate eforturile catre a oferi o experienta cat mai placuta in comandarea invitatiilor. Site-ul companiei se prezinta simplu, elegant, dar atractiv si este special creat astfel incat sa faciliteze gasirea invitatiilor ideale pentru clientii in cautare de calitate si design deosebit, transformand totodata, aceasta sarcina intr-o activitate relaxanta si placuta.

Serviciile puse la dispozitie de Memoires.ro se pot solicita de acasa sau de la munca, prin simpla accesare a site-ului, apoi prin alegerea invitatiei dorite dintr-o oferta variata de 600 de modele. Dupa pasii urmati cu usurinta si cateva minute petrecute pentru a alegere invitatia favorita, comanda este realizata simplu datorita campurilor intuitive ale platformei.

Pentru a eficientiza procesul, echipa Memoires.ro a introdus sistemul cu plata la primire ,timpul de executie fiind redus – doar 3 zile si invitatiile se platesc in momentul in care sunt livrate la domiciliu.

In plus, a fost creat si un panou de comanda intuitiv, astfel incat sa devina foarte usor pentru client sa aleaga textul, culoarea si fontul cu care vor fi scrise invitatiile si de asemenea sa se poata opta si pentru variante personalizate pentru fiecare invitatie in parte.

Pentru un preview complet, descrierile si pozele realizate de echipa Memoires vor fi de ajutor pentru clientii interesati sa vadain detaliu invitatiile inainte de a le comanda, stiind de asemenea dimensiunile, caracterisiticile acestora si materialele din care sunt fabricate invitatiile. De asemenea inainte de tiparirea invitatiilor fiecare client primeste o macheta grafica in care va putea vedea exact cu va arata textul pe invitatia aleasa, iar apoi el va fi cel care isi va da acordul pentru ca invitatiile sa fie tiparite.

Detaliile complete se pot gasi pe site-ul companiei: www.memoires.ro

Powered by SEOmonitor