Degalex Art anunta reduceri de 20 pentru gama de lumanari de craciun




 

Reduceri de Craciun

 

Pentru fiecare persoana in parte ,magia sarbatorilor de iarna este un amestec particular de trairi, senzatii si emotii. In acelasi timp, un numitor comun il reprezinta cadourile de Craciun. Mici sau mari, simbolice ori somptuoase, ineditate si clasice cadourile bucura atat pe cel care daruieste cat si pe cel care primeste.

 

Acesta este motivul pentru care, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, Degalex Art ofera o reducere de 20% din pretul produselor sale din categoria Lumanari de Craciun. Oferta cuprinde printre altele, lumanari in forma de ingeras, lumanari din seria Mos Craciun si lumanari in forma de brad. De asemenea, nu lipsesc nici lumanarile oameni de zapada. Reducerea se aplica la pretul afisat in dreptul fiecarui produs in cadrul magazinului online administrat de Degalex Art, www.ilumanari.ro.

 

Pentru a face experienta mai placuta si a transforma cadoul intr-unul cu adevarat unic, fiecare lumanare in parte permite personalizare din punct de vedere al parfumului utilizat cat si a coloritului.

 




 

Direct de la producator

 

Degalex Art utilizeaza magazinul online ilumanari.ro pentru comercializarea produselor realizate in atelierul propriu. Astfel, toate modelele de lumanari sunt unice din punct de vedere al aspectului, avand la baza matrite realizate de personalul companiei Degalex Art.

 




 

Lumanarile de Craciun

 

Daca doriti sa faceti un cadou unic si memorabil celor dragi cu ocazia sarbatorior de iarna, Deaglex Art ofera in cadrul magazinului sau online ilumanari.ro o reducere de 20% pentru toate lumanarile din categoria Lumanari de Craciun. Oferta promotionala ia sfarsit pe 31 decembrie 2011.

 

Lista completa de produse o puteti gasi la adresa http://www.ilumanari.ro/lumanari-de-craciun-c8/


 

Despre Degalex Art 

 

Degalex Art este o companie tanara pe piata producatorilor de lumanari din Romania. Firma doreste sa se evidentieze prin o oferta bogata de lumanari, modele unice, personalizabile din punct de vedere al parfumului si al culorii.

 

Avand sediul in sector 6, Bucuresti, Degalex Art utilizeaza magazinul online www.ilumanari.ro pentru a oferi posibilitatea tuturor de a achizitiona lumanari la pret de producator.

 


reduceri de craciun lumanari de craciun producator lumanari