Livrare Desert La Domiciliu - Retete


In momentul de fata exista pe piata o multime de deserturi, care sunt aromate si gustoase. Serviciile de livrare mancare la domiciliu au acum incluse in oferta lor si livrare desert. Aceste servicii va ofera posibilitatea sa mancati un desert, de fiecare data cand va doriti fara a depunde efort in a-l pregati.

In weekend atunci cand toata lumea pregateste un desert, aveti posibilitatea de va petrece timp cu famili sau pur si simplu sa va relaxati, savurand un desert gustos livrat direct la usa dumneavoastra.

Nu toata lumea are talent pentru a pregati prajituri sau orice fel de desert, astfel ca in cazul unui eveniment cum ar fi o zi de nastere, o sarbatoare puteti profita de aceste servicii de livrare desert la domiciliu.
Varietatea deserturilor este mare, aveti de unde alege, iar acestea pot fi comandate online sau prin apel telefonic si livrate in ce mai scurt timp posibil.

Iata cateva retete pentru desert:

1.Prajitura Tiramisu
5 linguri de zahar
175 de garme de piscoturi
300 de ml de cafea tare preparata cu 300 de ml de apa fierbinte sau lapte
 500 ml frisca lichida
40 de grame de ciocoltata amaruie care trebuie rasa
250 de grame mascarpone
 75 ml de lichior de migdale
cacao, pentru pudrare
Modalitate de preparare

1. Intr-un bol, se amesteca frisca, lichiorul, zaharul. Compozitia se bate pana la obtinerea unei crème mai tari.
2. Piscoturile se inmoaie in cafea pentru cateva secunde si apoi se pun pe un vas sub forma de straturi. Se intinde peste piscotuir jumatate din crema si se presara jumatate din ciocolata. Apoi trebuie sa repetati procedura inca odata.
3. Dupa ce a-ti terminat, se pune la frigider pentru cateva ore, dupa care se presara cacao.
Clatite americane cu afine sau ciocolata
Ingrediente:
-1 jumatate de lingurita de sare
- o lingurita de bicarbonat
- 3 linguri de zahar
- o lingurita de vanilie lichida
- 2 lingurite de praf de copt
- 220 de grame de faina
- 2 oua
- 60 de ml de unt topit pentru tigaie
- 700 de ml de lapte batut sau poate fi utilizat kefir
Pentru umplutira aveti nevoie de ciocolata si afine.

Modalitate de preparare:
Primul pas se amestec toate ingredientele uscate: praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sare, zahar si faina. Se bat ouale spuma si se amesteca cu laptele batut sau kefirul, unt si vanilie.
Compozitia uscata se amesteca cu cea lichida pana se omogenizeaza. Se pune la incins untul in tigaie, si cu ajutorul unui polonic se toaran compozitie in tigaie. Clatile trebuie sa fie rumenite pe ambele parti. Se pot servi cu frisca, dulceata, miere, ciocolata sau fructe.

Foodmania este un restaurant care va pune la dispozitie servicii de livrare desert la domiciliu. Pe site-ul www.foodmania.ro veti gasi difertie deserturi: Krantz cu caramel, Luca cu fructe de padure, prajitura cu vanilie si ciocolata, cosulet cu ciocolata, fantezia cu fructe.


















livrare desert