Librariecartionlinenet noua librarie online isi deschide portile catre citititori

Site-ul a fost infiintat in toamna anului 2012, avand sediul in Bucuresti, in spatele caruia sta o echipa de oameni tineri, dinamici si competenti, pregatiti sa ofere clientilor sai o gama variata de produse, de la carti si articole de librarie, pana la jucarii si rechizite scolare.

Ideea realizarii unui business in domeniul biroticii a venit din dorinta de a aduce o librarie complexa mai aproape de persoanele ocupate carora nu le permite timpul sa caute zile intregi produsul dorit, si care in acelasi timp, sunt interesate de achizitionarea celor mai noi aparitii in domeniul cartilor, birotici, rechizitelor scolare si jucariilor. Principala piata de furnizare a produselor librariei este Romania, insa si pe plan extern, indeosebi in Republica Moldova, unde au fost livrate multe jucarii si o gama variata de carti pentru copii.

Librarie-cartionline.net se adreseaza tuturor categoriilor de varsta de la studenti si elevi pana la oameni de varsta a treia, aceste segmente de public avand in site un insturment eficace de filtrare a produselor si producatorilor. Vizitatorii librariei vor intampina numeroase oferte, reduceri considerabile si preturi pentru fiecare buget, iar livrarea produselor comandate va fi realizata intr-un timp cat mai scurt posibil.

Cartile sunt unul dintre cele mai importante focus-uri ale acestui e-commerce-ului, librarie-cartionline.net oferind o gama variata de titluri din domeniul educatiei, beletristicii, limbilor straine, dezvoltarii personale, educatiei copiilor sau al educatiei scolare.

Prin furnizarea pe internet a produselor de birotica, site-ul vine in sprijinul persoanelor care prefera pragmatismul pe care il ofera comenzile online, dar sprijina si companiile care doresc sa economiseasca timp prin comandarea rapida a produselor.

De asemenea, librarie-cartionline.net iti da posibilitatea sa gasesti cadourile perfecte pentru copii, putand sa achizitionezi de pe site jocuri de puzzle, seturi pentru creatie, jocuri interactive sau jocuri speciale dedicate fetitelor sau baietilor. Pentru anul 2013, cei de la librarie-cartionline.net isi doresc sa se bucure de o reputatie bine meritata in randul clientilor, iar acestia sa ajunga la convingerea ca produsele si serviciile companiei ofera satisfactie la fiecare comanda.

Pentru a va convinge prin propria experienta ca echipa librarie-cartionline este partenerul ideal in achizitionarea produselor de birotica, rechizite scolare, jucarii si carti din diverse domenii va invitam sa le vizitati site-ul: librarie-cartionline.net

Powered by SEO monitor

librarie carti papetarie birotica rechizite