Lenjerie intima si costume femei- idei de cadouri pentru perechea ta de Valentine’s Day

 

Si pana la urma care este legenda Sfantului Valentin? Noi, romanii, nu suntem atat de familiarizati cu ea. Nu stim care este misterul din jurul ei, cu toate acestea am adoptat aceasta sarbatoare, ne facem cadouri tipice de cuplu, dar de ce facem asta nu prea stim.

Se pare ca Imparatul Claudius II a hotarat pe la 270 d.Hr. ca barbatii necasatoriti sunt mult mai buni soldati decat cei casatoriti, asa ca a scos institutia casatoriei in afara legii. Se pare ca pe campul de lupta, soldatii casatoriti nu se puteau concentra asa cum trebuie, pentru ca le era prea dor de sotiile lor. Sfantul Valentin, care era in acele vremuri preot la Roma, nu a luat in seama directivele Imparatului si a continuat sa oficieze cununii pentru tinerii care isi doreau sa se casatoreasca. Se pare ca s-a aflat ce facea si a fost condamnat la moarte. Inainte sa fie executat a trimis o scrisoare unei fete pe care a semnat-o „De la al tau Valentin” (eng- „From your Valentine ”), propozitie cu care sunt incheiate si acum scrisorile adresate iubitului sau iubitei, scrisori trimise de Sfantul Valentin- Valentine’s Day.

Nici macar nu conteaza daca legenda este complet adevarata sau nu, este evident ca aceasta persoana a fost foarte iubita, a avut un caracter eroic si, cel mai important lucru, era foarte romantic. Astfel, in fiecare an, milioane de persoane sarbatoresc aceasta zi, sperand ca sunt iubiti de cei pe care ii iubesc si dovezile in acest sens se vad si mai clar cu aceasta ocazie.

Care ar fi atunci cel mai bun cadou pentru perechea ta in aceasta zi speciala? Florile sunt intodeauna frumoase, bomboanele de ciocolata sunt un gest dragut, dar din pacate pana acum, niciuna dintre aceste idei nu a spus „da, e frumoasa”. Daca vorbim insa despre lenjerie intima , atunci trebuie sa cadem de comun acord ca cei doi se vor bucura foarte mult in acceasi masura de cadou.

"Daca vreti cu adevarat sa va faceti o super seara cu aceasta ocazie, pe langa lenjerie intima puteti achizitiona si diferite costume pentru femei. Un asemenea pachet nu este de refuzat!" , spune Ioana Negoita, manager al siteului Costume-sexy.net .

lenjerie intima costume femei rochii de seara babydolls costume dansatoare