Lansare serviciu gratuit Intrebari si raspunsuri privind preturile de transfer

Firma Cabot Transfer Pricing, specializata in furnizarea de servicii de preturi de transfer, lanseaza serviciul gratuit „Intrebari si raspunsuri privind preturile de transfer”.

Acest serviciu se adreseaza reprezentantilor companiilor care fac parte din grupuri locale sau multinationale de societati si care doresc sa afle raspunsuri la intrebari cum sunt:

-          Cand poate fi solicitat dosarul preturilor de transfer? 

-          Caror categorii de societati le este solicitat acest dosar de catre autoritatile fiscale?

-          Ce trebuie sa contina dosarul preturilor de transfer?

-          Ce parti din dosar pot fi realizate in-house de catre societatea verificata?

-          Care sunt bazele de date recomandate a fi utilizate pentru pregatirea studiilor de comparabilitate?

-          Cand pot fi realizate ajustari de catre inspectorii fiscali?

-          Pot fi evitate ajustarile preturilor de transfer in cazul societatilor care inregistreaza pierdere operationala?

-          Este suficient sa prezentam inspectorilor fiscali doar un master-file primit de la grup?

-          Care sunt prevederile de preturi de transfer specifice Romaniei? 

-          Care este abordarea inspectorilor fiscali in practica?

 

Despre Cabot Transfer Pricing

Cabot Transfer Pricing se afla printre putinele companii romanesti care ofera servicii specializate de preturi de transfer.  Pana in prezent, echipa Cabot Transfer Pricing a pregatit dosare de preturi de transfer pentru mai mult de 20 de societati din grupuri locale sau multinationale care activeaza in domeniile: furnizare servicii IT, furnizare servicii proiectare, productie echipamente auto, productie si distributie echipamente constructii, distributie produse farmaceutice si parafarmaceutice, distributie produse birotica si papetarie, transport si logistica, etc.

Pentru clientii nostri care au trecut prin inspectii fiscale, am sustinut cu succes dosarele de preturi de transfer in fata autoritatilor fiscale.  O parte din clientii nostri si-au exprimat parerea despre serviciile noastre pe pagina noastra de internet http://www.cabot-tp.ro/testimonials.

Ce este un dosar al preturilor de transfer?

Pentru aceia dintre dumneavoastra pentru care preturile de transfer sunt o noutate, putem spune ca:

 Un dosar al preturilor de transfer este, de fapt, un raport care documenteaza tranzactiile incheiate de un contribuabil cu societatile sale afiliate.  Astfel de tranzactii pot fi: vanzarea de produse, furnizarea de servicii de management, marketing sau IT, imprumuturi primite de la societatea mama sau de la o alta firma din grup cu rol de finantare, redevente pentru folosirea unei marci si asa mai departe.

Scopul unui dosar de preturi de transfer este de a compara preturile intra-grup aplicate catre sau de catre societatea dumneavoastra cu acelea practicate intre societati comparabile indepedente care activeaza pe o piata libera.  Motivatia acestei comparatii este de a demonstra ca o societate independenta ar fi platit / incasat acelasi pret ca si societatea dumneavoastra pentru aceleasi servicii sau produse si in aceleasi circumstante economice.

Dosarul preturilor de transfer poate fi solicitat in cadrul unei inspectii fiscale generale iar termenul maxim de prezentare este de 3 luni cu posibilitatea prelungirii o singura data cu numarul de saptamani sau luni acordat initial (termenul de prezentare a dosarului poate fi si mai mic de 3 luni).

 

Cum puteti beneficia de acest serviciu?

Puteti beneficia de serviciul gratuit „Intrebari si raspunsuri privind preturile de transfer” daca ne contactati la numarul de telefon / e-mailul de mai jos.  Un consultant Cabot Transfer Pricing va va oferi raspunsuri documentate la intrebari si va va indruma catre solutia potrivita industriei in care activati si bugetului de care dispuneti.

 

Cabot Transfer Pricing

 Calea Grivitei, nr 46, Bucuresti, Sector 1

Persoana de contact: Alina Andrei, Specialist preturi de transfer

E-mail: office@cabot-tp.ro 

E-mail: aandrei@cabot-tp.ro 

Website: www.cabot-tp.ro 

Tel: +40 727 713 486

dosar preturi de transfer Cabot Transfer Pricing transfer pricing Romania master file TP file