Lansare : Servicii Online - Munci.ro



Buna ziua,

As dorii sa va aduc la cunostiinta o stire legata de Online-ul Romanesc.

Ma numesc Vinca Radu  si impreuna cu inca 2 colaboratori am lansat de curand primul website din Romania destinat exclusiv serviciilor online. Un fel de varianta romaneasca al binecunoscutului fiverr.com in care oricine isi poate publica un anunt despre aproape orice pentru 5 dolari. Pe Munci.ro (adresa site-ului despre care vorbesc) se poate face in esenta acelasi lucru, doar ca site-ul este adaptat la cerintele pietei online din Romania. De mentionat este faptul ca nu exista limita de retragere si nici limita impusa asupra serviciului pe care doriti sa il prestati. Astfel, posibilitatile financiare pe care le puteti dobandi sunt direct proportionale cu timpul investit in serviciile pe care le prestati.

Despre ce este vorba?

Despre vanzarea si cumpararea serviciilor precum si bunurilor (informatice) online. De exemplu, daca cineva stie foarta multa istorie, isi poate publica un serviciu pentru scris eseuri contra cost. Si sigur exista undeva un elev sau student dispus sa plateasca pentru tema la istorie. Acesta a fost doar un exemplu, categoriile de servicii fiind foarte ample, mergand de la ceva foarte serios la servicii cu tenta umoristica (precum o cantare de "La multi ani" haioasa").

Cine poate participa ?
Toata lumea este binevenita sa se inregistreze, sa cumpere si sa vinda servicii online.  Piata de servicii online se adreseaza tuturor, indiferent de varsta, indiferent de serviciile pe care le ofera sau pe care doresc sa le cumpere.

Numai bine,

Vinca Radu
http://www.munci.ro/

servicii online munca acasa bani online bani pe net