Lansare proiect POSDRU „Constructia si implementarea unui program doctoral inovator interdisciplinar



In ianuarie 2010 Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Romi a demarat proiectului strategic „Constructia si implementarea unui program doctoral inovator interdisciplinar cu privire la problematica romilor”, cofinantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul are o durata de 36 de luni si isi propune sa contribuie la cresterea motivatiei pentru participarea la programe doctorale de calitate a 30 de doctoranzi in cercetarea problematicii roma, dintre care 10 de etnie roma, in domeniile stiinte politice, stiinte administrative, stiinte ale comunicarii si sociologie.

Proiectul „Constructia si implementarea unui program doctoral inovator interdisciplinar cu privire la problematica romilor” urmareste crearea si consolidarea de expertiza si dezvoltarea cercetarii stiintifice in domeniul problematicii roma. De aceea, proiectul se desfasoara pe mai multe dimensiuni: formarea de cercetatori prin programul doctoral, realizarea de studii si proiecte de politici publice prin crearea unui centru de resurse si documentare specializat, stimularea cooperarii interdisciplinare atat in cadrul domeniului stiintific, cat si intre acesta si alti actori publici interesati, prin dezvoltarea si consolidarea de retele specifice la nivel national si european.

 

Pentru detalii si informatii suplimentare: Nicolae Dobrei, expert comunicare, informare si publicitate, proiect_cpdor@yahoo.com.

Fondul Social European Investeste in oameni!