Lansare de site – Doctorul Cristian Andrei poate fi gasit acum si online

 

                                                     

 

 

 

Contact: Daniel Ionescu    

Pentru distribuire imediata

 

Tel: 0728.777.808

E-mail: daniel.ionescu@dancovision.ro

           

 

Lansare de site – Doctorul Cristian Andrei poate fi gasit acum si online




Agentia de web design Danco Vision anunta finalizarea si lansarea in lumea virtuala a unui nou website pentru renumitul doctor in psihologie, Cristian Andrei.

www.drandrei.ro este mai mult decat un site de prezentare ci un instrument de informare. Avand inserate filme video, siteul doreste sa fie de un real ajutor vizitatorilor, oferindu-le referinte importante care sa ii ajute in relationarea cu colegii, prietenii si familia.

Tot aici, vizitatorii pot solicita ajutor pentru problem specifice sau chiar sedinte online, totul intr-un mod intuitiv si facil.

Pentru a-i ajuta pe cei care ajung pe site sa gaseasca rapid informatia de care au nevoie, am facut o interfata usor navigabila, cu un meniu intuitive si modalitati simple de comunicare cu Doctorul Cristian Andrei, respective formulare de contact pentru fiecare serviciu prezentat.

“Speram ca acest site sa devina un puternic instrument de ajutor pentru cei care au nevoie dar si o modalitate accesibila prin care Doctorul Cristian Andrei isi poate prezenta serviciile.”, a decarat Daniel Ionescu, manager la Danco Vision.

Despre noi: Danco Vision este o agentie interactiva de creatie si dezvoltare WEB cu o vechime in piata de peste 5 ani. In tot acest timp compania si-a creat un renume datorita profesionalismului cu care a efectuat proiecte variate din toate domeniile: fashion, retail, IT, turism, consultanta, beauty, magazine online si multe altele, dar si datorita rezultatelor pe care le-a obtinut in brandig, marketing online si web design.

Daca doriti mai multe detalii despre acest proiect va invitam sa il contactati pe dl. Daniel Ionescu, managerul Danco Vision, pe e-mail la daniel.ionescu@dancovision.ro sau la numarul de telefon 0728.777.808.

 

site cristian andrei cristian andrei online doctorul cristian andrei sfaturi cristian andrei lansare site