La un click distanta de sanatatea ta




 

Cu ajutorul produselor FOSTAC toate acestea sunt posibile! Iar ele sunt la un click distanta accesand www.stoptoshop.ro!

 

Portalul nostru de shopping on-line si calitatea produselor elvetiene Fostac se unesc, oferindu-va cele mai bune solutii in combaterea efectelor nocive la care suntem suspusi zilnic din cauza radiatiilor, smog-ului si campurilor magnetice.

 

Gandeste-te la tine si la sanatatea intregii familii. Tasteaza www.stoptoshop.ro, alege produsele Fostac dorite si noi le livram direct la tine acasa!

 

Tableta subtire FOSTAC CHIP, inlatura radiatiile nocive de la telefoanele mobile, WLANs, pagere, mouse si tastatura fara fir, walkie-talkie si alarme pentru copii, sisteme de alarma, aparate radio, telefoane fara fir, Bluetooth, dispozitive SatNav si multe altele.

 

ELECTRIC MINI armonizeaza radiatiile electromagnetice de joasa frecventa, pana la cele de inalta frecventa emise de calculator, notebook, monitor, reteaua wireless LAN etc.

 

GEO MINI energizeaza si vitalizeaza bauturile (apa, cafea, vin, suc de fructe, ect.), dar si alimentele, in decurs de cateva minute.

 

AUTO CHI constă din două rondele de sticlă. Acestea energizează spaţiul interior al tuturor vehiculelor.

 

FOSTAC MAXIMUS este o soluţie inovatoare şi inteligentă, care rezolva multe din problemele energetice ale prezentului – cu beneficii maxime pentru toţi utilizatorii săi!

produse Fostac efecte radiatii efecte nocive efecte smog armonizarea radiatiilor