Viotop Travel iti propune o vacanta ieftina la ski in Bulgaria

Daca esti pasionat de ski sau snowboard vei vrea sa vezi ofertele Viotop Travel pentru sejururi la ski sau snowboard in Bulgaria. Iar ski in Bulgaria inseamna kilometri intregi de partie, servicii excelente, un peisaj extraordinar si preturi foarte bune.

Cand te gandesti la ski in Bulgaria probabil ca te gandesti la Bansko. Este cea mai mare statiune de ski din Bulgaria si se intinde pe o suprafata foarte mare. Este cea mai dezvoltata, are 75 km de partii si o multime de hoteluri de 4 sau 5 stele la preturi foarte bune. Acestea sunt dotate cu centre Spa, piscine exterioare si interioare, astfel ca dupa o sesiune de mers pe partie te poti bucura de timpul petrecut dintr-un centru de relaxare sau o sesiune de inot.

Ski in Bulgaria nu inseamna numai Bansko. Statiunile recomandate de Viotop Travel, care iti ofera un echilibru perfect intre pret si servicii de foarte buna calitate, sunt Borovets, Razlog si Paporovo. In Borovets vei gasi ceva mai multa liniste decat in Bansko si este statiunea perfecta pentru familii cu copii. Aici poti gasi la preturi convenabile si scoli de ski pentru cei mici. Este ideala daca vrei sa te odihnesti si sa te bucuri de un peisaj superb. O alternativa este si Paporovo, care este situata intr-un loc cu un peisaj deosebit si are partii de ski de buna calitate. Este mai putin dezvoltata decat Borovets, dar linistea de aici s-ar putea sa fie un plus pentru tine si familia ta.

O alta statiune foarte bine plasata cu oferte incepand de la 15 euro pe noapte este Razlog, o statiune apropiata de Bansko unde vei gasi resorturi de 4 si 5 stele cu servicii foarte bune.

Rezerva-ti de acum vacanta prin Viotop Travel si vei putea profita de ofertele de early booking si de preturi incepand de la 13 euro pe noapte. Daca achiti pana la sfarsitul lunii vei putea obtine reduceri de pana la 15% la unele sejururi si ai linistea ca vacanta ta este asigurata.

Consultantii Viotop Travel te asteapta pentru a iti oferi sfaturi, a iti raspunde la intrebari si a iti rezerva vacanta la munte de vis la un pret mai mult decat convenabil.

Powered by SEO monitor