La sfarsit de an, Christian Tour ne reaminteste de ce este cea mai mare agentie de turism din Romania

Pentru Christian Tour, cea mai mare agentie de turism din Romania, fiecaresfarsit de an se traduce prin cat mai multe visuri implinite pentrupasionatii de turism intern si extern de la noi din tara si nu numai.Acest lucru de datoreaza sloganului agentiei, care a devenit misiuneasa de baza in cele peste doua decenii de existenta: “Cate un drumspre fiecare vis!”.


O varietate impresionanta de destinatii pentru diverse tipuri de vacante (sejururi estivale, circuite exotice sau culturale, city break-uri, pelerinaje, sejururi de iarna cu ocazia sarbatorilor etc.) si oferte avantajoase, toate la cel mai bun raport calitate-pret. Acestea sunt principalele atu-uri pentru care Christian Tour este la ora actuala cea mai mare agentie de turism din Romania, cu cea mai mare popularitate. Totodata, in aceste atuuri consta si secretul agentiei de turism de a-si atinge anual telul – anume, acela de a-si onora promisiunea de a oferi tuturor turistilor “cate un drum spre fiecare vis”.

Asa ca ne-am gandit sa facem un rezumat al reusitelor inregistrate de Christian Tour de-a lungul timpului.


Iata cum arata in cifre o agentie de turism cu adevarat de succes, conform datelor prezentate pe site-ul touroperatorului:

- peste 250.000 turisti pentru care am organizat vacante

- 1.800 agentii partenere care au incredere in noi

- 45 zboruri charter pe care le operam saptamanal din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Oradea, Arad

- 194 circuite organizate cu avionul

- 244 circuite organizate cu autocarul

- 14.000 turisti au ales sa calatoreasca cu Senior Voyage

- 36 curse charter cu autocarul pe saptamana, din toata tara

- 41 autovehicule in flota de transport

- peste 67 milioane euro cifra de afaceri in 2017

- grad de realizare de 95% pentru circuitele propuse turistilor

- 3.000 turisti si-au petrecut vacanta in Dubai si destinatii exotice

- grad de realizare de 95% pentru toate zborurile charter

- peste 1,5 milione de turisti fericiti au calatorit cu noi de la infiintare

- 40 de agentii proprii in toata tara

- prezenta inclusiv peste hotare (Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania) si in Statele Unite ale Americii (divizia online)


Aceste statistici ce se regasesc in momentul de fata pe site-ul agentiei de turism Christian Tour sunt orientative, reprezentand o medie a tuturor reusitelor sale in cifre, de-a lungul anilor. Toate aceste cifre, insa, se afla in continua crestere. Spre exemplu, conform unui comunicat oficial al agentiei de turism, emis in vara anului in curs, Christian Tour a incheiat anul 2017 cu vanzari de peste 67 milioane Euro. In plus, la acea vremea se preconiza deja o crestere semnificativa pentru anul 2018, comparativ cu anul precedent pana la data respectiva.


Asadar, asteptam cu interes noi declaratii din partea reprezentantilor oficiali ai touroperatorului, care cu siguranta ii vor consolida statutul de cea mai mare agentie de turism in Romania.

agentie turism