Litoralul pentru toti vacante la mare cu buget mic



Programul este dedicat turistilor care aleg sa-si petreaca vacanta pe litoralul romanesc, in extra sezon, beneficiind de tarife deosebit de atractive pentru un sejur de 6 nopti. Astfel, tarifele de cazare incep de la 179 de lei de persoana pentru un sejur la un hotel de o stea, fara servicii de masa, ajungand pana la 549 de lei de persoana pentru un sejur la un hotel de cinci stele cu mic dejun inclus.

Turistii interesati de rezervarea unui sejur prin programul “Litoralul pentru toti” pot face rezervari si pe site-ul Agentiei de Turism viaRomania, simplu si rapid, fara a fi nevoie sa se deplaseze din fata calculatorului – daca utilizeaza deja un serviciu de e-banking – sau cu cel mult un drum pana la cel mai apropiat ghiseu Raiffeisen Bank.

Agentia de turism viaRomania, cu sediul In Brasov, opereaza pe piata turistica din Romania din primavara anului 2009 prin intermediului portalului turistic www.viaromania.eu, oferind atat cazare individuala la hoteluri si pensiuni din Romania cat si pachete turistice pentru toate destinatiile externe. Tot pe viaRomania.eu turistii pot incheia asigurari medicale de calatorie sau pot rezerva bilete de avion la curse low cost sau de linie la cele mai bune tarife.

litoralul pentru toti litoral agentie turism vacante sejururi