Subvenții de 60% pentru vacanțele turiștilor români în Egipt

O sãptãmânã de casã și masã la all inclusive gratis



Campania face parte dintr-o amplã strategie de promovare a destinației pe termen lung, pusã la punct de cãtre mai multe oficii de promovare, hotelieri ºi organizații guvernamentale din Egipt. Pentru acest program, partea  egipteanã a ales sã lucreze cu Christian Tour, cel mai mare turoperator de turism din România. La nivel de management, s-a format o echipã condusã de cãtre, Maged Erian,  unul dintre cei mai experimentați manageri de incoming din țara Cleopatrei. Mai mult, Maged a acceptat sã se mute efectiv în România, pe toatã perioada acestui proiect, devenind astfel manager commercial si responsabil de Egipt în cadrul Christian Tour.



”În ultimul timp am realizat imensa oportunitate pe care Egiptul o are în România, de a deveni cea mai îndrãgitã destinație de curse charter, a declarat Maged Erian. E un pariu îndrãzneț, pe care ne propunem sã-l câștigãm cu rãbdare, îndemânare și oferte speciale ce par incredibile pentru o destinație exoticã și cu servicii turistice atât de complexe. Pentru a deschide apetitul turiștilor români, toți partenerii implicați în proiect, de la hotelieri la ofiicii de promovare și factori locali, au hotãrât sã aloce un numãr mare de gratuitãți turiºtilor.  În anumite situații, clienþii plãtesc doar contravaloarea biletului de avion și au parte de o sãptãmânã de sejur cu cazare ºi masa la condiþii de all inclusive sau ultra all inclusive. Astfel cã prețurile pentru un sejur în Egipt pornesc de la doar 299 euro.”



Jumãtate de preț fațã de Turcia, plaje exotice unice în lume și obiective turistice vedetã



Charterele pornesc încã de la începutul lui august, atât pentru Hurghada cât și pentru Sharm-el-Sheikh, iar zborurile sunt garantate în fiecare zi de sâmbãtã, pânã în luna decembrie.



”Proiectul Ministerului Turismului din Egipt, de a intra masiv pe piața româneascã de turism, a venit concomitent cu cercetãrile noastre intense  în scopul impunerii unei noi destinații de volum pe piața charterelor din România, declarã Marius Pandel, CEO al Christian Tour.  Experiența și subvențiile oferite de cãtre partenerii noștri ne onoreazã și ne obligã fațã de publicul nostru fidel. În general, vom aplica un plan de marketing asemãnãtor celui din urmã cu cinci ani, când am lansat pachetele de Senior Voyage, atunci când guvernul spaniol a venit cu sponsorizarea pentru vacanțele seniorilor. Diferența este cã acum subvenția se adreseazã tuturor categoriilor de public. Și atunci am avut sprijinul unor importante foruri guvernamentale sau private și am construit unul dintre cele mai iubite și mai de succes produse turistice din România. ”



Echipa de la Christian Tour considerã cã Egiptul rezumã toate nevoile turistului român de curse charter. Are all inclusive de calitate la jumãtate de preț fațã de Turcia, atracþiile sale turistice (precum piramidele, Nilul ori marile temple) sunt mult mai vechi și mai renumite decât cele ale Europei, fiind considerate adevãrate vedete la nivel mondial, iar plajele exotice ale Mãrii Roșii oferã posibilitãți de relaxare și divertisment peste tot ceea ce existã acum în jurul României la cinci - șase ore de zbor. În plus, Egiptul este o destinație idealã pentru tot timpul anului, se potrivește oricãrui tip de turist și se aflã la doar trei ore de zbor de România.      



Christian Tour, una din cele mai mari agenții de turism din România, a înregistrat în anul 2014 o cifrã de afaceri de 52 de milioane de euro, cifrã care o claseazã în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de 18 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 30 de agenții proprii în toatã România, plus o filialã la Chișinãu și cca. 168 de angajați, rãmânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și  lider de piațã pentru numãrul de turiști care au ales sã cãlãtoreascã cu acesta.

Subvenții vacante Egipt Sejur Egipt Christian Tour Promovare Egipt