La ce firma de servicii funerare din Bucuresti sa apelati pentru a planifica o inmormantare in 3 pasi simpli

Planificarea unei inmormantari poate fi un proces extrem de complicat. In primul rand, acest lucru e cauzat de suferinta pe care o provoaca celor apropiati trecerea in nefiinta a unei persoane dragi. In al doilea rand, deoarece randuielile religioase crestin-ortodoxe impun ca persoana decedata sa fie ingropata dupa 3 zile, totul trebuie sa se desfasoare cu promptitudine si rapiditate, contra timp.

Nu in ultimul rand, bugetul este o alta problema de care va puteti lovi. Iar pe deasupra, in asemenea situatii delicate este posibil ca nici macar sa nu stiti ce aveti de facut cu exactitate si care sunt toate formalitatile specifice organizarii unei ceremonii de inmormantare. Cu atat mai mult cu cat producerea decesului v-a luat prin surprindere. Incremeniti in fata unei asemenea dureri, firmele de servicii funerare din Bucuresti sunt solutia ideala pentru a trece mai usor peste nefericitul eveniment.

Casa Funerara Bucur, firma de servicii funerare in Bucuresti cu traditie, va este alaturi pentru planificarea inmormantarii pana in cel mai mic detaliu. Desi exista foarte multe aspecte care trebuie rezolvate urgent in astfel de cazuri si necesita numeroase resurse (bani, timp, energie), specialistii nostri in servicii funerare Bucuresti vor prelua toate sarcinile aferente, fara ca dumneavoastra sa resimtiti presiunea organizarii ceremoniei de inhumare. Astfel, veti fi degrevat de cele mai complicate responsabilitati si veti putea fi alaturi de familia indoliata sau prieteni pentru a va lua impreuna ramas bun de la persoana pierduta.

Iata cum va poate ajuta firma de servicii funerare din Bucuresti Casa Bucur pentru a planifica o inmormantare mai usor, in 3 pasi simpli:

 

1. Constatarea decesului, consultanta si stabilirea bugetului de comun acord

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti dupa ce s-a produs decesul persoanei respective este sa sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00. Aceasta firma de servicii funerare din Bucuresti functioneaza la orice ora din zi si din noapte, dupa un program de lucru non-stop, in orice sector. Prin urmare, in urma apelului telefonic, echipa noastra se va deplasa la adresa indicata de dumneavoastra, impreuna cu un medic specialist care sa constate decesul. Ulterior, veti sta de vorba cu un consultant si veti alege pachetul de servicii funerare Bucuresti care se potriveste cel mai bine nevoilor sau preferintelor dvs. In functie de alegerea facuta, pachetul poate include: toaletarea si asezarea decedatului in sicriu, manipularea si transportul sicriului la capela sau cimitir, comandarea produselor necesare etc.

 

2. Intocmirea formalitatilor ce reglementeaza planificarea unei inmormantari

In paralel, specialistii nostri in servicii funerare Bucuresti se vor ocupa in locul familiei de partea actelor necesare pentru inmormantare:

- declararea decesului si eliberarea certificatului atestator;

- intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare;

- obtinerea avizelor necesare de la SANEPID, Procuratura;

- realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare, daca e cazul;

- intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere, in cazuri speciale;

- obtinerea unui loc de veci si reconditionarea acestuia.

 

3. Asigurarea logisticii si a produselor necesare organizarii si desfasurarii unei inmormantari

Casa Funerara Bucur va pune la dispozitie servicii funerare in Bucuresti complete, care acopera inclusiv organizarea si desfasurarea pomenii:

- achizitionarea si livrarea sicriului, a crucii si a accesoriilor corespunzatoare;

- inchiriere catafalc cu lumini si capac frigorific;

- realizarea coroanelor, a jerbelor sau aranjamentelor florale;

- comandarea articolelor religioase si a celor necesare randuielilor bisericesti (lumanari, candele, prosoape, batiste etc.);

- comandarea produselor alimentare de post sau de dulce (coliva, colaci etc.);

- organizarea pomenii la cimitir sau la restaurant etc.

servicii funerare servicii funerare complete servicii funerare Bucuresti servicii funerare non stop