Crilovic executa in detaliu seturi de vesminte pentru arhierei

Crilovic, producator autohton de vesminte bisericesti, executa la comanda seturi de vesminte arhieresti, complete, cu broderii complexe si la alegere.

Conform clasificarilor in ierarhia bisericii, arhiereii sunt pe o treapta superioara fata de preoti. In randul clericilor, arhiereii sunt cei cu o raspundere mai mare, care oficiaza ceremonii speciale, insa nu au eparhie si jurisdictie episcopala. Acestia se diferentiaza si prin vestimentatie fata de alte ranguri bisericesti.

In ceea ce priveste categoria de vesminte arhieresti vorbim de cateva elemente diferite fata de clasicul set de vesminte pentru preoti spre exemplu. Printre acestea se numara epigonatul spre exemplu, o distinctie in forma patrata, imprimata si ea cu o icoana anume, cu franjuri la fiecare din colturile sale. De asemenea, din set nu lipseste nici omoforul.

Seturi de vesminte de la Crilovic

In oferta de la Crilovic, cu pagina de prezentare vesmintebisericesti.ro, regasim variante brodate si colorate. Acestea respecta toate dogmele bisericesti, reguli nescrise, adica influentele traditionale, precum si ceea ce Sfantul Sinod prevede. Seturile in cauza sunt vesminte liturgice, astfel incat in lipsa acestora nu pot fi oficiate slujbele.

Pentru cei interesati de astfel de de comenzi trebuie sa stie ca in cazul acestui producator autohton vorbim despre experienta si cunoastere, astfel incat nu se impun probleme legate de procesul de executie. Sunt productii romanesti, asadar timpul de finalizare al unei comenzi este optimizat.

Pot fi alese broderiile dorite, icoanele dorite care sa troneze pe diversele componente alte acestui set, dimensiunile dorite de asemenea. Crilovic brodeaza toate elementele componente, inclusiv galonul si creeaza vesminte in set, cu design unitar. Ca piese individuale pot fi comandate omoforul, de asemenea brodat. Acesta poate fi ales in culoarea dorita, cu designul dorit, standard acesta avand randurile de franjuri si croiul sau specific.

In ceea ce priveste alegerea de materiale, Crilovic selecteaza tesaturi potrivite si in functie de sezon. Asadar astfel de seturi in varianta de vara vor fi despre materiale usoare, comode, care nu impun disconfort termic.

Pentru comenzi doritorii pot verifica pagina oficiala, catalog cu produse deja create de acest brand. Comenzile lansate vor fi insa personalizate, dupa preferinte. Detalii in cadrul site-ului, la sectiunea de vesminte arhieresti. 

vesminte arhieresti vesminte bisericesti Crilovic