Cartile lui T.L. Osborn, la pret special in luna decembrie pe Goldbooks.ro

La finalul lunii noiembrie a acestui an, noua carte Viata din Abundenta semnata de autorul american T.L. Osborn a fost lansata in librarii. Cartea se poate cumpara cu un discount special, acum la inceputul lui decembrie, de pe site-ul www.goldbooks.ro. Pe langa acest titlu, din libraria crestina Goldbooks.ro se pot comanda: Vindecand bolnavii (semnata de acelasi autor), carti scrise de Joseph Prince, Nicu Zaharie, Bill Johnson si alti autori.

Despre T.L. Osborn

Tommy Lee Osborn (1923-2013) este si astazi cunoscut de catre o mare parte a lumii evanghelice, atat datorita cartilor sale, a aparitiilor in presa si a muncii sale. Misionar evanghelist mondial, om de stat, invatator, autor, designer, pianist si administrator - toate aceste functii, pozitii ori ocupatii il definesc pe T.L. Osborn. Totusi, cel mai bine a fost cunoscut pentru lucrarea sa de predicare a Bibliei, in numeroase colturi ale lumii. Alaturi de sotia sa Dr. Daisy Washburn Osborn au proclamat Evanghelia milioanelor de oameni din peste 90 de tari. La intalnirile la care era invitat se adunau intre 20.000 si 300.000 de oameni - aceste intruniri erau insotite mereu de miracole si semne unice. La 28 de ani a publicat una din cele mai bine vandute carti crestine din toate timpurile - Vindecand bolnavii. Doar in limba engleza au fost tiparite 1 milion de exemplare. Pe langa acestea, a mai scris Viata din abundenta, Salvarea sufletelor, Planul de dragoste a lui Dumnezeu, Viata buna, Mesajul care functioneaza - acestea incurajeaza credinta oamenilor si sunt folosite ca materiale de referinta pentru biserici, lideri si pastori din intreaga lume.

Cartea Viata din abundenta, la 30% reducere

Un mesaj al credintei optimiste, auzit de sute de popoare ale acestui pamant. Cartea Viata din abundenta le arata cititorilor, cu o multime de versete si exemple biblice, modul in care Dumnezeu vrea sa binecuvinteze spiritual si material fiecare credincios. Impartite in sapte mari parti, capitolele acestei carti abordeaza variate teme precum - temelia credintei, noul mod de viata crestin, secretele succesului, puterea limbajului, importanta sanatatii fizice, abundenta pentru slava lui Dumnezeu, biserica si credinta, viata din abundenta pentru fiecare credincios.

Dumnezeu te-a conceput sa gandesti, sa planifici, sa vorbesti si sa actionezi alaturi de El. Prin aceasta carte, T.L. Osborn te ajuta sa iti descoperi radacinile in Cristos si sa vezi care este valoarea ta reala. Mesajul cartii Viata din abundenta este puternic ancorat in Sfanta Scriptura iar semintele sale, odata plantate, aduc o recolta constanta de fericire, sanatate, slujire placuta celorlalti, realizari fantastice, o viata de dragoste in casatorie, multumire, armonie si abundenta.

Pe Goldbooks.ro, clientii pot vedea cu usurinta traseul comenzii plasate, folosind doar AWB-ul aferent. Comenzi mai rapide, comenzi mai sigure si mai usor de urmarit!

Poti descoperi colectia bogata de carti pe tema vindecarii divine, a succesului si implinirii, a uceniciei, a misiunii crestine sau a identitatii credinciosului, in libraria crestina Goldbooks.ro.

t l osborn vindecand bolnavii viata din abundenta carti crestine librarie crestina librarie crestina online carte crestina carti crestine noi librarii crestine carti crestine in limba romana goldbooks gold books