Crilovic realizeaza orice tip de vesmant sau acoperamant de biserica, la comanda

Nisa vesmintelor si a acoperamintelor este una vasta, include varietate de tipuri de produse si fiecare la randul sau are anumite rigori in executie. Crilovic, producator autohton de astfel de produse, pune la dispozitia celor interesati serviciile sale de executie, de brodare implicit, realizand toate acestea la comanda.

Modele standard sau personalizate

Crilovic detine un vast portofoliu de vesminte preotesti brodate, iar acestea pot fi realizate conform dimensiunilor si designului propuse. Pentru cei care doresc cu totul alte preferinte cromatice, pot cere realizarea la comanda a acestor vesminte.

Trebuie spus ca cei de la Crilovic pot realiza produsele amintite pana in cele mai mici detalii, croiul, broderia aplicata de asemenea. Modelele pot fi realizate prin tehnica brodarii sau tesutului. Pot fi realizate vesminte pentru preoti, arhierei, epitrahile, bedernite, epitaf, prapuri sau alte acoperaminte pentru biserica.

Modele deosebite, designuri unice

Vesmintele de acest gen sunt realizate respectand dogmele bisericesti, cerintele domeniului asa cum istoria crestinismului dicteaza. Putini stiu si coreleaza vesmintele preotilor si inaltilor prelati cu supunerea, cu daruirea fata de divinitate. Vesmintele joaca rol si de element distinctiv al clasei sociale si al rangului in biserica. Sunt purtatoare de har si trec printr-o serie de procesiuni pana la a fi purtate.

In plus, acestea sunt create sa reprezinte simbolistica unor evenimente crestine. Culorile sunt simboluri de asemenea, iar detalii de broderie sau design sunt toate impreuna dovada cinstei inchinarii catre divinitate. Sunt folosite adesea simboluri clasice, de tip cruce, franjuri, icoane brodate pe felon. In functie de ocazia religioasa cu care sunt comandate astfel de seturi pot fi cerinte speciale ca anumite chipuri de sfinti sa fie reprezentate pe vesminte sau anumite combinatii de culori sa fie alese.

Pentru cei interesati, Crilovic executa la comanda seturi de vesminte si alte textile specifice bisericesti. Poate fi ceruta consultanta de specialitate sau pot fi comandate textilele dorite, in varianta standard, asa cum sunt ele afisate in catalogul din cadrul paginii oficiale, vesmintebisericesti.ro. Drept urmare, preturile pot sa difere.

Crilovic inseamna producator cu istorie, reputatie, cunoastere, ce importa materiale deosebite si carora le aplica croiul si designul deosebit. 

vesminte bisericesti vesminte preoti