Komoder propune cea mai placuta terapie din propriul fotoliu de acasa

Este extrem de placut sa ai chiar la tine acasa, sau la birou, posibilitatea de a beneficia in orice moment de un masaj. Komoder ofera aceasta posibilitate clientilor sai printr-o gama larga de scaune, fotolii si paturi de masaj de la cei mai renumiti producatori din lume: Inada, Humantouch, Sanyo, Panasonic sau Syoga.
Un masaj bun inseamna o stare de sanatate mai buna a intregului organism. Stresul, incordarea, durerile date de pozitia incomoda in care lucram, oboseala acumulata datorita activitatilor zilnice sau antrenamentelor fizice sunt eliminate sau ameliorate printr-un masaj eficient.
Fotoliile Komoder ofera, prin tehnologia avansata de care dispun, posibilitatea de a beneficia de un masaj profesionist prin programe prestabilite si numeroase functionalitati.
Scaunele si fotoliile de masaj pot fi folosite nu numai in scop de relaxare, dar si in scop terapeutic. Fotoliile de masaj Komoder sunt produse recunoscute de Federatia Mondiala de Chiropractica pentru efectele benefice asupra sanatatii. Acestea sunt recomandate pentru probleme de spate, probleme ale circulatiei sangelui si sunt eficiente in cazul durerilor musculare si pentru persoane cu alte afectiuni cum ar fi hernii de disc sau chiar probleme digestive.

Komoder ofera numeroase facilitati celor ce vor sa cumpere fotolii de masaj: transport gratuit cu livrare in 24 de ore in orice punct din tara, garantie de 3 ani si servicii de post garantie. Alegerea produselor se poate face simplu, pe Internet iar pentru cei ce nu stiu ce produs li se potriveste cel mai bine echipa de specialisti le sta la dispozitie cu sfaturi in functie de bugetul disponibil si problemele cu care se confrunta. Cei ce doresc sa incerce fotoliile si scaunele de masaj Komoder le pot testa in sediul de la Cluj Napoca, dar le pot vedea si in numeroase locatii din tara: in malluri, aeroporturi sau expozitii.
Scaunele si fotoliile profesionale de masaj au devenit extrem de accesibile. Pe site-ul Komoder poti gasi modele incepand cu bugete de 1.000 de Euro cu functionalitati complexe si sisteme de control ce ofera usurinta in utilizare si evident, momente de relaxare bine-venite dupa o zi incarcata. Cele mai noi modele, din gama INADA au fost testate si achizitionate deja de clienti din intreaga tara. Pe Komoder.ro vei gasi intotdeauna cele mai noi descoperiri tehnologice din domeniu.
Powered by SEO monitor