Jucarii Pentru Calatorii



 Nu trebuie ca parintii sa investeasca foarte mult in aceste jucarii bune pentru calatorii; in general, cele mai populare jucarii pentru copii se gasesc la magazinele de cartier si costa doar cativa lei.

 

Un exemplu pentru copiii foarte mici sunt jucariile care zornaie. Pentru bebelusi, ceea ce ii distreaza acasa poate fi folosit pentru a ii distra si in calatorii. Totusi, zornaitorile trebuie folosite cu grija in avion sau tren, atat timp cat ceilalti pasageri nu folosesc castile pentru a nu mai auzi zgomote. Daca zornaitorile sunt interzise in mijloacele de transport in comun, folositi papusile pentru degete, care ii vor face cu siguranta pe cei mici sa rada in hohote, mai ales daca va schimbati si vocea cand le folositi.

 

Copiii de 2-3 ani sunt mai nazdravani decat bebelusii si nu sunt atat de atrasi de somn ca acestia. Tocmai de aceea, atunci cand plecati in calatorii cu ei, trebuie sa luati un arsenal mai puternic. Cele mai potrivite jucarii pentru copiii de 2-3 ani sunt plastilina, carti de colorat (si creioane sau carioci, evident), table magnetice de desenat si nu in ultimul rand, tablete electronice pentru copii.

 

Cei care merg deja la scoala vor fi atrasi de noile gadget-uri, dar si de obiecte ca masinute, papusi, carti de joc si jocuri gen “Piticot”, “Nu te supara, frate!”, “ X si 0” si altele. Daca parintii nu pleaca in calatorii cu masina proprie, aceste jocuri vor fi mai greu de jucat, de exemplu intr-un autocar sau avion.

 

Adolescentii nu necesita prea multe jucarii. Pentru ei, un set de casti si un smartphone sunt de ajuns. Ceea ce este de mentionat aici este ca si adolescentii se pot juca atunci cand calatoresc impreuna cu parintii lor.

 

Fetele pot fi atrase de un nou set de infrumusetare, care le spune cum sa isi puna unghii false, cum sa isi ataseze niste mese colorate sau cum sa se picteze pe fata, iar baietii de noile masini, care pot fi reprezentate de niste modele de plastic, pe care acestia sa le studieze indeaproape in timpul calatoriei cu masina, autobuzul sau avionul. O alta jucarie care este apreciata in egala masura de fete si baieti este camera foto. Exista camere foto de jucarie, care ii pot invata pe micii fotografi cateva dintre secretele acestei arte.Vezi articole pe www.copii-patuturi.ro

patut superistii ieftine