ITI TEHNIC SOLUTIONS ofera consultanta IT si online



Orice companie cauta acum solutii pentru reducerea cheltuielilor cu reparatiile si intretinerea, atat a celor planificate, cat si a celor accidentale. Practica arata ca reducerea semnificativa a cheltuielilor cauzate de reparatiile accidentale devine posibila cu ajutorul unui sistem informatic integrat performant. ITI TEHNIC SOLUTIONS ofera pachete de asistenta tehnica si mentenanta IT ce sunt adresate in special companiilor care nu au un department IT propriu.

Prin intermediul modului de management al aplicatiei de asistenta tehnica online, pot fi generate rapoarte si statistici referitoare la starea echipamentelor, consumabilelor, a perioadelor de garantie, precum si a inventarierii echipamentelor si a licentelor software aferente.Prin implementarea unei astfel de aplicatie se doreste eficientizarea activitatilor de mentenanta, facandu-se calculul unor indicatori semnificativi cum ar fi media timpului de reparare, durata medie de intrerupere in functionare , evolutia costurilor reparatiilor accidentale raportate la totalul costurilor de mentenanta.

Suport la sediul clientului



Unul sau mai multi tehnicieni pot sa fie prezenti la sediul clientului  in functie de nivelul de servicii stabilit (SLA) timpul de interventie si timpul de solutionare poate varia. Tehnicienii sunt asignati numai anumitor clienti, de aceea clientul  va vedea in general o singura persoana care vine la interventie.



Suport la distanta



Tehnicienii au posiblitatea sa asigure suport pentru calculatoare prin interventie la distanta cu aceptul utilizatorului . Prin aceasta metoda tehnicialnul poate vedea exact care este problema si poate remedia problema intr-un timp mult mai scurt.



Suport online



Utilizatorii autorizati pot avea acces la siteul ITI TEHNIC SOLUTIONS si sa vizualizeze baza de cunostinte si documentatia. Utilizatorii pot inregistra probleme pentru a fi solutionate de catre tehnicieni.



 Contactati-ne si beneficiati de o estimare gratuita. Veti stabili o intalnire cu unul dintre consultantii nostril.

mentenanta service calculatoare retelistica antivirus