Ai propria afacere? Iata 5 motive sa investesti in calculatoare second hand

In ziua de astazi, sa iti deschizi propria afacere reprezinta, de cele mai multe ori, un efort financiar considerabil. Pe langa toate cheltuielile care tin de demersurile legale specifice deschiderii unei firme, de inchirierea unei locatii si de salariile angajatilor, trebuie, de asemenea, sa investesti in echipamente care sa te ajute sa iti desfasori activitatea in conditii optime. 

In functie de domeniul in care activeaza firma pe care o conduci si de numarul de angajati, poti avea nevoie de o serie de calculatoare si stim cu totii cat de costisitoare pot fi acestea. Ce e de facut intr-o astfel de situatie, ca sa nu ajungi sa cheltuiesti o avere pe dotarile electronice ale firmei tale? Raspunsul este simplu: orienteaza-te catre calculatoare second hand

De ce? Iata 5 motive pentru care ar trebui sa investesti doar in astfel de echipamente IT:

1. Sunt ieftine si fiabile.
Calculatoarele second hand sunt, de departe, optiunea ideala pentru bugetul tau si pentru desfasurarea optima a activitatii in cadrul firmei. Acestea pot fi chiar si de 2-3 ori mai ieftine decat unele noi, cu un aspect si performante similare. Cumparand calculatoare second hand performante in locul unor calculatoare noi, poti economisi resurse materiale considerabile, pe care le poti folosi pentru a investi in alte lucruri necesare bunului mers al afacerii tale.

2. Poti face upgrade la preturi accesibile.
Daca optezi pentru calculatoare second hand si, in timp, iti doresti ceva mai performant, le poti imbunatati pe cele pe care le detii atat pe partea de software, cat si de hardware, cu costuri mult mai mici decat daca ai investi in alte PC-uri noi. 

De exemplu, la Interlink, furnizor de echipamente IT cu o experienta indelungata pe piata si cu numeroase recenzii pozitive din partea clientilor, gasesti calculatoare second hand performante, care nu prezinta semne de uzura, carora le poti face upgrade la preturi accesibile. 

3. Te bucuri mult timp de investitia facuta.
In majoritatea timpului, calculatoarele second hand disponibile la furnizori IT provin din randul modelelor de business, de la branduri recunoscute la nivel international, cum ar fi Dell, Lenovo, HP sau Acer. 

De asemenea, daca achizitionezi astfel de echipamente de la Interlink, poti prelungi garantia standard de 12 luni pana la o durata de 5 ani. Astfel, te bucuri mult timp de investitia facuta in produse fiabile, care nu se vor defecta dupa primele luni de utilizare intensa.

4. Ai la dispozitie o gama variata de produse.
Contrar parerii generale, piata de calculatoare second hand este una extrem de ofertanta si chiar si cei mai pretentiosi antreprenori pot gasi echipamente IT pe placul lor. De exemplu, pe site-ul Interlink poti gasi zeci de modele de la acelasi producator, din care il poti alege pe cel optim pentru preferintele si nevoile tale.

5. Economisesti timp comandand online.
Ca sa te deplasezi intr-un magazin IT si sa inspectezi fiecare model de calculator in parte, pentru a vedea care se potriveste mai bine nevoilor tale, poate fi un proces destul de obositor. 

In schimb, daca alegi sa cumperi online calculatoare second hand, de la un furnizor de incredere asa cum este Interlink, vei economisi atat bani, cat si timp. Astfel, nu va mai trebui sa stai in trafic sau prin magazine si vei avea toate specificatiile tehnice, dar si suportul necesar, la un singur click distanta.  

De asemenea, vei avea produsele comandate in maximum 48 de ore chiar la sediul firmei, fara sa mai fie nevoie sa te ocupi tu de transportul lor de la magazin.

calculatoare second hand