Allview lanseaza AllDro Speed alb cu sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich

 

Cu ocazia zilei de 8 martie, Allview lanseaza tableta PC AllDro Speed in versiune alba cu sistem de operare Android 4.0. Noua tableta are un design atractiv, dedicat femeilor si ofera functii si performanta imbunatatite datorita versiunii de sistem de operare, Ice Cream Sandwich.

 

“Pentru a sarbatorii ziua femeii si venirea primaverii, Allview si-a innoit gama de produse cu top seller-ul AllDro Speed in varianta alba. Noutatea nu este doar culoarea ci si mult indragitul sistem de operare Ice Cream Sandwich pe care il introducem in premiera pentru produsele noastre. Atat design-ul cat si functionalitatile inedite ale produsului fac din acesta cadoul ideal pentru ziua de 8 martie.” a declarat Silvia Soare, Manager Marketing Allview.

 

AllDro Speed alb cu sistemul de operare Android 4.0 are o noua interfata simpla dar rafinata care aduce aplicatii native restilizate cu functionalitati noi comparativ cu versiunile anterioare. Astfel, cu noua versiunea AllDro Speed gestionarea aplicatiilor deschise este optimizata prin intermeniul meniului retractabil din ecranul principal si widget-uri pot fi redimensionate in functie de preferinte.

 

Navigarea se realizeaza cu usurinta datorita butoanelor virtuale integrate in interfata. Browser-ul cu suport pentru Flash Player 11.1 permite deschiderea concomitenta a mai multor tab-uri si salvarea paginilor web pentru a putea fi citite offline. In ceea ce priveste email-ului, pentru o organizare mai buna, acesta este structurat in directoare.

 

De asemenea, AllDro Speed alb permite realizarea apelurilor video prin intermediul camerei foto frontale si a aplicatiilor Skype sau Yahoo. Camera frontala poate fi accesata in mod direct chiar si atunci cand ecranul tabletei este blocat oferind utilizatorilor posibilitatea de a face fotografii in doar cateva secunde. Mai mult, imaginile salvate in galerie pot fi modificate prin editorul foto integrat.

 

Tableta AllDro Speed alb este disponibila la vanzare online in magazinele partenere si in shop-ul Allview la pretul de 649 lei. Mai multe detalii despre noul produs puteti gasi vizitand pagina de prezentare a produsului pe site-ul producatorului www.allview.ro si in videoclipul dedicat postat pe Youtube.





Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro

tableta AllDro Speed Android 4.0 Ice Cream Sandwich