Iti doresti fotografii spectaculoase? Poarta gene false ca un model la sedinta foto!

Pentru orice femeie, o sedinta foto reusita cere un machiaj pe masura, iar acesta nu poate fi complet fara o pereche de gene false care sa atraga atentia. Daca iti doresti sa imortalizezi frumusetea cu care ai fost inzestrata si chiar sa o imbunatatesti, e suficient sa alegi un machiaj inspirational care sa contina fabuloasele gene false. Dincolo de senzualitatea pe care o confera, acestea au rolul de a infrumuseta privirea, cu atat mai mult daca vorbim de fotografii profesionale. Daca nu ai mai purtat pana acum gene false si iti doresti sa pozezi mai ceva ca o celebritate, iata de ce ar trebui sa le incluzi in ritualul personal de infrumusetare!

Contureaza ochii
In fotografie, privirea modelului este extrem de importanta, prin urmare va trebui sa pui accent pe machiajul ochilor. Dupa aplicarea fardului de pleoape si a iluminatorului, completeaza look-ul ales cu o pereche de gene false care iti vor accentua privirea. Nu doar ca nu vei mai avea nevoie de linia perfecta de tus sau de rimel, dar acestea iti vor face ochii sa para mai mari si mai expresivi. Atrage atentia asupra privirii tale de felina cu o pereche de gene false cu banda din par natural, care iti vor face genele naturale sa para mai lungi si mai voluminoase decat oricand.

Confera senzualitate
Provocarea de a purta gene false pentru prima data la o sedinta foto iti va aduce o satisfactie majora, atunci cand vei descoperi o femeie si mai frumoasa ca pana acum in fotografii. Vei fi surprinsa sa vezi cat de mult te schimba o pereche de gene false, mai ales daca intregesc un machiaj profesional, demn de imortalizat. Pe langa faptul ca iti vor conferi o senzualitate de nedescris, acestea iti vor armoniza trasaturile fetei, in zona sprancenelor si a pometilor, si iti vor face chipul mai feminin. E adevarat ca ti se va parea usor dificil sa le porti la inceput, mai ales daca nu ai mai incercat niciodata, insa senzatia de disconfort va disparea de indata ce vei pasi in lumina reflectoarelor.

Atrag atentia
Daca intentionezi sa faci mai multe fotografii de tip prim-plan si vrei sa atragi atentia exclusiv asupra ochilor, aplicarea unor gene false este alegerea perfecta. Nu doar ca iti vor pune in valoare chipul, dar te vor ajuta sa transmiti mai mult prin intermediul pictorialului. Indrazneste sa iesi in evidenta cu frumusetea ta si aparatul de fotografiat te va indragi din prima clipa! Make-up artistii si specialistii in frumusete recomanda genele false tip banda, intrucat acestea sunt usor de aplicat si pot fi refolosite cu succes, daca le ingrijesti corespunzator.

Si tu poti deveni un model de talie internationala cu ajutorul unor gene false create special pentru frumusetea ta! Melkior iti pune la dispozitie gene false, realizate din par natural, sintetic, smocuri sau cu banda, realiste sau fanteziste. Produsele sunt de cea mai buna calitate, pentru ca tu sa fii mereu in centrul atentiei. Completeaza-ti trusa de machiaj cu gene false marca Melkior iar frumusetea ta va fi admirata din toate unghiurile.







gene false Melkior