Iti cauti un loc de munca? Participa la Accounting.Audit.Taxes Day pentru a iti creste sansele de angajare

Hipo.ro lanseaza un nou eveniment din seria Consulting Days pentru tinerii care doresc o cariera in domeniile Accounting, Audit, Taxes, Legal, Management sau IT Consultancy. Evenimentul Accounting. Audit. Taxes Day, care are loc pe 18 Martie in Bucuresti la Hotel Howard Johnson, va reuni peste 150 de tineri talentati cu reprezentanti ai companiilor de top din aceste domenii precum Deloitte, EY, PWC, Hellenic sau Mazars. 

Indiferent daca esti in cautare de locuri de munca in Timisoara sau locuri de munca in Bucuresti, acest eveniment te poate ajuta sa afli ce cauta un angajator dintr-un astfel de domeniu si cum poti obtine un post intr-o companie importanta. Prin prezentarile si workshop-urile tinute in aceasta zi vei afla care sunt conditiile pentru a putea aplica, modul in care se desfasoara un interviu si la ce sa te astepti de la o cariera in acest domeniu. Evenimentul reprezinta o ocazie importanta de a interactiona cu oameni interesanti si de a afla mai multe despre parcusul lor profesional. 

Evenimentul se adreseaza studentilor in an terminal, masteranzilor sau celor cu maximum 2 ani de la absolvirea studiilor. Daca ai rezultate academice remarcabile, expunere internationala prin studii, burse si experienta profesionala sau schimburi culturale, ori implicare in activitati extracurriculare sau ONG-uri, inscrie-te pana pe 7 martie la eveniment pe hipo.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi in contul tau existent sau sa iti creezi unul nou si sa ai un CV completat peste 50% si actualizat recent, apoi sa completezi formularul de aplicare pentru Talent PASS. 

Hipo.ro te invita sa te informezi si pe Career Corner, o platforma cu articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera oferite in mod gratuit.  

Acceseaza acum sectiunea Career Corner de pe Hipo.ro sau inscrie-te la Accounting. Audit. Taxes Day, eveniment de o zi care iti poate creste exponential sansele de angajare la o firma de renume!

Powered by SEO monitor