INTERCAM BROKER DASSURANCE isi prezinta noul site



Aceasi adresa pentru un site consacrat de Asigurari rca dar cu o noua prezentare grafica gandita special pentru dumneavoastra. Mai prietenos si mai atragator site-ul www.1-rca.ro  va ajuta sa obtineti repede si usor informatiile dorite. Indiferent ca doriti asigurarea obligatorie sau pe cea facultativa pentru masina dumneavoastra, noi suntem aici sa va ajutam. Pentru ca si noi suntem la randul nostru clienti stim ce inseamna sa faci o investitie buna si de lunga durata.

De-a lungul celor 11 ani de activitate pe piata de brokeraj din Romania, INTERCAM BROKER D’ASSURANCE SRL a reusit sa ajunga in Top 10 Brokeri Independenti si sa aiba peste 30.000 clienti multumiti. Numai in 2010 valoarea primelor de asigurari incasate s-a ridicat la peste 5 milioane de euro. La noi clientul este consiliat cu respect si promptitudine de o echipa de peste 25 de oameni iar oferta noastra este imbatabila.

Daca nu reusiti sa luati singuri o decizie, noi va stam la dispozitie. Ne puteti scrie, suna sau la cererea dumneavoastra, va putem contacta noi. De asemenea, fiindca stim ca timpul si banii sunt resurse consumabile, va oferim atat posibilitatea sa va hotarati in doar 3 minute ce asigurare sa alegeti dar va si reamintim cand va expira polita astfel incat sa nu fiti neasigurat.

Suntem seriosi, prompti si eficienti. Ca sa va convingeti va asteptam cu drag sa ne vizitati si, de ce nu, sa cumparati de pe www.1-rca.ro.

asigurare rca rca ieftin asigurari rca asigurare obligatorie