INFRASOFT la Internet & Mobile World 2013

Compania Infrasoft isi va prezenta cel mai eficient produs de management al documentelor la cel mai important eveniment al anului pentru domeniul IT, Internet & Mobile World 2013.

Infrasoft este o companie specializata in realizarea si implementarea de programe software de business, activa in Romania inca din anul 2004. Parteneriatele cu Oracle, Java si EPS Corporation U.S.A. au ajutat-o sa isi imbunatateasca produsele si serviciile, dar si sa isi duca mai departe renumele.

Programele produse Infrasoft sunt menite sa faciliteze managementul documentelor. Cu unul dintre aceste produse, Documenta DMS, reprezentantii Infrasoft vor participa la Internet & Mobile World 2013 – Business Software Area – stand 42. Evenimentul va avea loc la ROMEXPO Bucuresti in perioada 9-10 octombrie.

Produsul, Documenta DMS, si-a dovedit deja utilitatea si eficienta. Utilizatorii acestui software beneficiaza de faptul ca managementul documentelor a devenit, cu ajutorul aplicatiei, mult mai eficient. Nu mai exista informatii stocate gresit, iar accesul la date este securizat prin elemente de identificare securizate prin parole de acces, in functie de anumite roluri si drepturi de acces – astfel, datele vor fi manipulate numai de persoanele autorizate.

In plus, Documenta DMS asigura stocarea eficienta a datelor companiei prin algoritmi de arhivare documente in format electronic, prin administrarea utilizatorilor dupa grupuri, gestionarea portofoliului de clienti, asigura indexarea si cautarea documentelor dupa secvente (chiar si a celor scanate, cu ajutorul instrumentului OCR), dar si cautari full-text.

Prezentul este un timp al informatizarii si orice companie sau antreprenor are nevoie ca documentele sa ii fie gestionate cat mai rapid si mai corect. In prezent, exista pe piata multe companii care incearca sa vanda solutii de document management, insa putine ofera servicii de calitate.

Vizitati standul 42 din Business Software Area, la evenimentul Internet & Mobile World 2013 pentru a va asigura de calitatea produselor Infrasoft si pentru a alege pachetul care se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra.

Powered by SEOmonitor