Allview lanseaza tableta PC ultra slim AllDro SpeedTableta ruleaza sistemul de operare Android 2.3.4 si este prevazuta cu ecran capacitiv de 7” multitouch, procesor de 1,2 GHz, procesor grafic cu patru nuclee Mali 400 MP, camera foto frontala, conectivitate la internet prin Wi-Fi si memorie extensibila pana la 32 GB prin card microSD.

 

“AllDro Speed a fost creata pentru a depasi asteptarile utilizatorilor oferind o experienta multimedia superioara prin solutia tehnica implementata. Cea mai subtire tableta Allview este reprezentativa pentru cei care cauta o tableta rapida ca timp de raspuns la comenzi, atat in rularea aplicatiilor office si a jocurilor Android cat si in conectarea la internet.”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing Allview.

 

Modelul permite realizarea streaming-ului video fluent in interiorul paginilor web datorita suportului pentru Flash Player 11 iar prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile si cu o capacitate de redare adecvata, face posibila vizionarea filmelor pana la rezolutii Quad Full High Definition.

 

Cu o grosime de doar 9,9 mm si o greutate de 329g, noua tableta cu design ultra slim aduce un grad sporit de mobilitate utilizatorilor sai. Aceasta poate fi folosita de oriunde pentru editarea si citirea documentelor, pentru navigarea pe internet sau utilizarea aplicatiilor Android si a jocuri online redate direct in browser.Alaturi de aplicatiile de e-mail si office, in activitatile de business tableta poate accesa cu succes protocoluri remote desktop prin intermediul caruia se conecteaza de la distanta la orice PC si server. De asemenea, datorita compatibilitatii cu dispozitivele DLNA, tableta permite transferul de fisiere multimedia (filme, imagini, muzica) catre un televizor sau proiector in conditii optime de sincronizare fara a fi necesara conectarea prin cablu.

 

AllDro Speed poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online la pretul de 649 lei. Pachetul standard include alaturi de tableta un cablu OTG, alimentator, casti si cablu de date USB. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.

 

Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datoritã serviciilor gratuite ºi facilitãþilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro

AllDro Speed tableta Allview android 2.3.4