Inchirieri apartamente spatioase in complexul Asmita Gardens

Complexul rezidential Asmita Gardens situat in zona Tineretului va pune la dispozitie prin Qi Homes, apartamente spatioase si foarte modern amenajate. Echipa Qi Homes se va ocupa de tot, dumneavoastra trebuie doar sa alegeti.
In functie de stilul de viata, dumneavoastra puteti alege in cate camere doriti sa locuiti si cum sa arate apartamentul pe care il inchiriati. Oferta variata de apartamente va ofera posibilitatea sa alegeti spatiul care va multumeste pe deplin. Complexul Asmita Gardens va pune la dispozitie apartamente centrale cu o priveliste foarte frumoasa, cu SPA, locuri de joaca pentru cei mici, parcare subterana pe 2 nivele si paza 24 de ore. Alegand apartamente Asmita Gardens alegeti confort si siguranta pentru dumneavoastra si intreaga familie.
Qi Homes este compania care se va ocupa de toate formalitatile necesare pentru ca dumneavoastra sa va puteti muta cat mai repede in locuinta. Profesionisti in domeniul real estate-ului, echipa Qi Homes va sta la dispozitie pentru ca spatiul in care va mutati sa fie exact asa cum va place.
Zona Tineretului este o zona foarte buna din Bucuresti, o zona centrala, cu parc si o priveliste ce va poate ajuta in momentele de relaxare zilnica. Pentru inchirieri apartamente Tineretului, cea mai buna alegere se indreapta catre apartamentele din complexul Asmita Gardens.  Pentru confort desavarsit si siguranta acasa, alegeti inchirieri Asmita Gardens.
Pentru detalii suplimentare despre inchirieri apartamente Asmita Gardens, va rugam sa vizitati website-ul companiei noastre www.qihomes.ro sau sa ne contactati direct la numarul de telefon 031 437 95 58.

asmita asmita gardens apartamente asmita apartamente asmita garden asmita garden