Incearca ProDVX Media Players!SAV Integrated Systems prezinta Linia de Media Playere Digitale!

Capabile sa redea fisiere media in aproape toate formatele posibile de la CF la SD sau de pe produse selectate, chiar si de pe hard diskuri, acestea vor reda mesajul tau clar si la momentul potrivit. Rezolutia inalta, chiar si cea Full HD nu reprezinta o problema.

ProDVX Media Player F250 HD

Disponibil din trimestrul patru al anului acesta, noul ProDVX F250 HD te va impresiona. Din aceeasi familie cu F100 si F150, ProDVX F250 HD va avea aceleasi functii ca si ProDVX F150, ba chiar mai multe, de tipul Full-HD playback al fisierelor media. O interfata user friendly te va ghida prin toate facilitatile. Telecomanda iti permite sa pornesti orice fisier de pe un SD card de inalta viteza sau de pe un stick/disk USB. ProDVX F250 HD este usor de actualizat.

Aveti posibilitatea de a schimba cardul SD, dar puteti si copia fisierele de pe orice stick USB sau hard disk USB extern direct pe cardul SD. Conectivitatea la display-uri  care suporta VGA, Composite sau HDMI face din ProDVX F250 HD un produs accesibil, comparativ cu alte aparate mult mai scumpe.

Va rugam contactati echipa noastra de vanzari pentru a primi cotatii personalizate si pentru a rezerva ProDVX F250 HD – ul dumneavoastra.

ProDVX Media Player F101 HDn

Cand schimbarea continutului pe plan local nu este o optiune pentru proiectul dumneavoastra, alegeti ProDVX F101 HDn. Acest player este asemanator cu ProDVX F250 HD, dar acum cu capacitati de retea de pana la 100 Mbps. ProDVX F101 HDn se poate conecta la serverul dvs. FTP si poate descarca continutul la momente programate. Acesta foloseste un card CF de mare viteza ca mediu de stocare si poate fi echipat cu butoane touch-senzor optionale si un senzor PIR.

Va rugam contactati echipa noastra de vanzari pentru a primi cotatii personalizate si pentru a primi informatii despre accesibilitatea ProDVX F101 HDn.

ProDVX Digital Signage Player F1000

La inceputul anului 2012, Digit va introduce playerul Digital Signage ProDVX F1000 cu caracteristici de programare avansata. Mai multe detalii vor fi oferite in newsletterele viitoare si pe site-ul nostru.

Va rugam contactati echipa noastra de vanzari pentru a ne informa in legatura cu planurile dumneavoastra legate de Digital Signage si pentru a fi inclus in lista noastra de comunicari pentru toate noile ProDVX F1000

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 38 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie - ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) - Pentru partea de securitate - Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei - SPOP) - Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Printre clientii companiei se numara Vodafone Romania, Willbrook, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

 

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO - Bucharest, Dimitrie Pompei

Street No 10A CONECT 1 Building ,

3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007

                     004 021 3167 009

fax:               004 021 3167 122

 

media player digital ProDVX Media Player F250 ProDVX Media Player F101 ProDVX Digital Signage Pl sav integrated systems