Incearca GRATUIT solutiile de Videoconferinta de la Polycom!Costuri de transport ridicate? Deplasari Frecvente?

Timp, Distanta?

Doar cu SAV Integrated Systems puteti afla raspunsuri la intrebari legate de optimizarea costurilor cu deplasarile si de eficientizare a timpului.

Practic, Direct, GRATUIT – incercati acum echipamentele de Videoconferinta de la Polycom!

Contacteaza-ne si solicita DEMO pentru 1 luna!

Bucuresti, 15 August 2011 - SAV Integrated Systems lanseaza serviciul „Demo Polycom”. In cadrul serviciului de demo, in perioada 15 August – 31 Decembrie 2011, puteti incerca gratuit echipamentele de videoconferinta Polycom - Seria HDX, echipamente ce ofera o imagine High Definition.

Alegeti oricare 2 locatii pe teritoriul Romaniei si SAV Integrated Systems va ofera 2 echipamente de videoconferinta spre folosinta timp de 1 luna. Le puteti incerca direct in cursul normal al activitatii de business.

Dupa terminarea perioadei de 1 luna NU aveti nicio obligatie in afara returnarii echipamentelor de demo.

In cazul in care hotarati achizitionarea acestora beneficiati de o reducere de 10% la echipamentele instalate.

Daca doriti sa le incercati contactati-ne la  videoconferinta@sav-integrated.ro.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie - ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) - Pentru partea de securitate - Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei - SPOP) - Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Printre clientii companiei se numara, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO - Bucharest, Dimitrie Pompei

Street No 10A CONECT 1 Building ,

3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007

                     004 021 3167 009

fax:               004 021 3167 122

sav integrated systems videoconferinta polycom hdx demo Polycom echipamente videoconferin