Ideal Inox îți oferă echipamentele HORECA de care ai nevoie. Accesează o ofertă diversificată!

Dorești să găsești echipamente HORECA de top, la prețuri de producător? Vrei să îți îmbunătățești calitatea serviciilor oferite? Descoperă oferta Ideal Inox, producător și distribuitor cu peste 14 ani experiență în România. Aici găsești utilaje și echipamente profesionale bucatarie fabricate din inox de cea mai bună calitate cu livrare oriunde în țară.

Pe site-ul nostru poți vizualiza o gamă completă și variată de echipamente HORECA, ce răspund nevoilor oricărei bucătării profesionale și acoperă cerințele diferitelor ramuri ale industriei alimentare. De asemenea, compania noastră îți oferă soluții inteligente de amenajare și utilare a spațiilor de lucru, a bucătăriilor sau ale zonelor de vânzare ale produselor alimentare. Beneficiază de avantajele oferite de o firmă cu experiență, atentă la nevoile clienților săi!

Accesează o ofertă vastă și variată de utilaje alimentare HORECA!

La Ideal Inox găsești o gamă diversificată de echipamente profesionale de bucătărie și nu numai, care pot echipa numeroase spații și incinte de lucru din industria HORECA. Poți găsi ușor utilaje pentru:

· Hoteluri și restaurante

· Firme de catering

· Pizzerii

· Rotiserii și fast-food-uri

· Baruri și cafenele

· Patiserii și cofetării

· Măcelării și carmangerii

· Magazine alimentare

· Cantine

· Spitale

Fiecare astfel de spațiu are nevoie de anumite echipamente profesionale pentru a funcționa cu succes și pentru a oferi servicii de top. Pe site-ul nostru poți viziona un catalog complet de echipamente din inox, oferite în game și modele variate. Aceste utilaje se pretează astfel la o utilizare intensă și îndelungată. Inoxul din care sunt fabricate este rezistent și ușor de întreținut.

Echipamentele sunt împărțite în mai multe categorii funcționale, pentru a ușura căutarea. Pe site găsești echipamente ce aparțin următoarelor categorii:

· Mașini de gătit

· Malaxoare

· Mașini de tocat

· Friteuze și toastere

· Cuptoare și aragaze

· Rotisoare

· Feliatoare

· Congelatoare și echipamente frigorifice

Pentru fiecare utilaj poți vedea caracteristicile sale tehnice, dimensiunile, greutatea, tipul de alimentare și costul acestuia. Poți să vezi echipamentele noastre și în cadrul showroom-urilor de prezentare din București.

Beneficiază de soluții eficiente de amenajare și utilare a spațiilor de lucru și de desfacere!

Ideal Inox îți oferă proiecte pentru spațiile de lucru sub forma unor schițe 3D interactive. Aceste soluții sunt realizate de către designeri cu experiență în proiectarea de spații de desfacere sau de lucru din industria alimentară. Poți să vizualizezi cum ar arăta amenajat și echipat spațiul de lucru al afacerii tale. Acest fel de prezentare permite elaborarea unui design ideal înainte de începerea lucrărilor de amenajare.

În acest fel, se pot elimina erorile de proiectare și alegi cea mai bună variantă a incintei unde vor fi oferite serviciile. Se va ține cont de asemenea, de spațiul disponibil, tipul de echipamente ce vor fi montate, de ergonomie sau de normele de siguranță în vigoare. Poți vizualiza pe site câteva schițe de amenajare realizate cu ajutorul programelor de proiectare 3D.

Ideal Inox îți oferă astfel tot ce ai nevoie pentru succesul afacerii tale. Alegi echipamente profesionale de calitate, ce pot fi livrate în maxim 48 de ore, oriunde dorești în țară. Intră pe www.idealinox.ro și alege utilajele profesionale de care ai nevoie! Beneficiezi de asemenea, de un proiect ideal de amenajare și utilare a spațiului de lucru, de ajutorul eficient oferit de o companie cu experiență, atentă la nevoile clienților săi! 

Echipamente Horeca Ideal Inox

Echipamente Horeca Ideal Inox

echipamente horeca echipamente profesionale bucatarie utilaje horeca ideal inox