Hands On Education si Diverta au adus Castelul Veseliei la Baneasa Kids Club

 

 

Bucuresti, 2 Iunie 2012 – Hands On Education si Diverta au oferit Castelul Veseliei copiilor prezenti la aniversarea Baneasa Kids Club.

 

Copiii au avut la dispozitie diverse instrumente de decorare si un mega castel din gama Calafant (105 x 105 x 125 cm), din carton rezistent, perforat, cu linii pretiparite, astfel incat a putut fi asamblat fara a folosi foarfeca sau lipici. Cu mic, cu mare au decorat cu mult drag Castelul Veseliei!

 

Copiii au experimentat diverse tehnici de decorare, au dat dovada de creativitate si spirit de echipa. 

 

Castelul Veseliei poate fi admirat in vitrina magazinului Diverta din cadrul Baneasa Shopping City.

 

Despre Hands On Education

 

Hands On Education este Primul Centru Educational pentru Invatare Activa (Play & Learn) – spatiu virtual pentru copii cu varsta pana in 12 ani, parinti si educatori. HandsOnEducation.ro ofera sfaturi si resurse pentru descoperirea si dezvoltarea competentelor si aptitudinilor specifice fiecarui copil, pentru ca acesta sa se bucure de o evolutie armonioasa menita a-l transforma intr-un adult independent, increzator in fortele proprii, dezinvolt, curajos si echilibrat. De asemenea, pe platforma HandsOnEducation.ro, parintii pot descoperi o selectie de produse cu ajutorul carora copiii au posibilitatea sa experimenteze activitati specifice inteligentelor multiple ce definesc competentele si aptitudinile lor (Gardner, 1983, “Teoria inteligentelor multiple”).

 

Despre Partenerii Internationali ai Hands On Education

 

Hands On Education a facut o selectie atenta a partenerilor sai, jucatori important pe piata international a produselor “hands-on” pentru copii. Din portofoliul actual fac parte: Eitech, Kosmos, Calafant, Janod, Minimi, Walachia, Werkhaus, The Puppet Company, Bino, Fashion Angels, si altii.

 

Gama Calafant (Germania) cuprinde constructii din carton pe diverse teme si dimensiuni, atat pentru fete, cat si pentru baieti. Constructiile sunt din carton rezistent, perforat, cu linii pretiparite, astfel incat pot fi asamblate fara a folosi foarfeca sau lipici. Decorarea se poate face cu carioci, acuarele si orice alte materiale decorative. Reprezinta un instrument util pentru invatare prin joaca.

 

Despre DIVERTA

 

Sub sloganul "Mereu ceva nou", Diverta ofera un concept unic de retail concentrat pe noutate si inovatie, astfel incat clientul poate tine pasul cu viata cotidiana pe toate planurile vietii: profesional, hobby si familie. 3 zone de interes, create pe baza preocuparilor publicului Diverta: "Imi place", "Ma joc si invat" si "Am succes".

 

Despre Baneasa Kids Club 

 

Baneasa Kids Club este clubul celor mai isteti, dinamici si creativi copii. In fiecare luna, pentru micutii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani, sunt organizate evenimente si intalniri speciale, de la diverse workshop-uri, spectacole si petreceri pana la vizite la muzee si teatre. In plus, membrii beneficiaza de reduceri exclusive si cadouri la ocazii speciale!

 

 

castelul veseliei copii creativitate